Muharrem Kırbaş Hakemlikte Jübile Yaptı

Spor 14.05.2022 - 11:47, Güncelleme: 14.05.2022 - 11:47
 

Muharrem Kırbaş Hakemlikte Jübile Yaptı

Muharrem Kırbaş Hakemlikte Jübile Yaptı

Gebze’nin emektar hakemlerinden Muharrem Kırbaş, 27 yıllık hakemlik görevini yaptığı jübile ile sonlandırdı. Kırbaş’a son maçta Kocaeli il Hakem Kurulu da çok önemli bir jest yaparak kızı ve iki yeğeni ile birlikte maça çıkmasını sağladı. BUGÜNE KADAR 2200 CİVARI MAÇTA GÖREV YAPTIM Gebze’de bugüne kadar 2 bin 200 civarında maça çıkan Muharrem Kırbaş, 27 yıllık hakemlik hayatını sonlandırdı. Camiada sevilen ve tanınan isimlerden biri olan Muharrem Kırbaş ,önceki akşam da Gebzeli hakemlerle antrenman sonrası bir araya gelerek herkesten helallik istedi. Omldukça duygusal anlar yaşayan Kırbaş, süreçle ilgili yaptığı açıklamada; “1995 yılında Gebze'de Efraim Sınmazdemir (rahmetli) hocamız kurs eğitmenliğini yaptı. Hakemliğe başlamama abim Özdilek Kırbaş vesile oldu. Bedri Dölkeleş ve Mustafa Çulcu hocamda kurs eğitimine destek verdi. Mustafa Çulcu, Refik Aka, Kerim Akdülger hocalarla da yardımcı hakemlik yaptım.  İlk maçıma Hereke stadında Özdilek Kırbaş abime yardımcı hakem olarak çıktım. Bugüne kadar toplamda 2200 civarında maçta görev aldım.  27 yıl aktif hakemlik hayatımı kızım Bengünur Kırbaş, yeğenlerim Volkan Kırbaş ve Mustafa Kırbaş ile birlikte görev aldığım müsabaka ile jübilemi yapmış oldum. Üzerimde emeği olan tüm yöneticilerime son jübile maçıma 4 Kırbaş hakem triosu ile görevlendirme yapan yöneticilerime teşekkür ediyor. Bütün gözlemci, hakem spor yöneticilerine, sporculara, basın mensuplarına, saha komiseri, saha görevlilerine başarılar diliyorum” dedi. Bundan sonra gözlemci olarak görev alması beklenen Muharrem Kırbaş’a bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.
Muharrem Kırbaş Hakemlikte Jübile Yaptı

Gebze’nin emektar hakemlerinden Muharrem Kırbaş, 27 yıllık hakemlik görevini yaptığı jübile ile sonlandırdı. Kırbaş’a son maçta Kocaeli il Hakem Kurulu da çok önemli bir jest yaparak kızı ve iki yeğeni ile birlikte maça çıkmasını sağladı.

BUGÜNE KADAR 2200 CİVARI MAÇTA GÖREV YAPTIM

Gebze’de bugüne kadar 2 bin 200 civarında maça çıkan Muharrem Kırbaş, 27 yıllık hakemlik hayatını sonlandırdı. Camiada sevilen ve tanınan isimlerden biri olan Muharrem Kırbaş ,önceki akşam da Gebzeli hakemlerle antrenman sonrası bir araya gelerek herkesten helallik istedi. Omldukça duygusal anlar yaşayan Kırbaş, süreçle ilgili yaptığı açıklamada; “1995 yılında Gebze'de Efraim Sınmazdemir (rahmetli) hocamız kurs eğitmenliğini yaptı. Hakemliğe başlamama abim Özdilek Kırbaş vesile oldu. Bedri Dölkeleş ve Mustafa Çulcu hocamda kurs eğitimine destek verdi. Mustafa Çulcu, Refik Aka, Kerim Akdülger hocalarla da yardımcı hakemlik yaptım.  İlk maçıma Hereke stadında Özdilek Kırbaş abime yardımcı hakem olarak çıktım. Bugüne kadar toplamda 2200 civarında maçta görev aldım.  27 yıl aktif hakemlik hayatımı kızım Bengünur Kırbaş, yeğenlerim Volkan Kırbaş ve Mustafa Kırbaş ile birlikte görev aldığım müsabaka ile jübilemi yapmış oldum. Üzerimde emeği olan tüm yöneticilerime son jübile maçıma 4 Kırbaş hakem triosu ile görevlendirme yapan yöneticilerime teşekkür ediyor. Bütün gözlemci, hakem spor yöneticilerine, sporculara, basın mensuplarına, saha komiseri, saha görevlilerine başarılar diliyorum” dedi. Bundan sonra gözlemci olarak görev alması beklenen Muharrem Kırbaş’a bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.