Muharrem Tutuş siyaseti bıraktı

Kocaeli 01.04.2024 - 15:47, Güncelleme: 01.04.2024 - 15:47
 

Muharrem Tutuş siyaseti bıraktı

İzmit Belediye Başkanlığı yarışında büyük bir farkla Fatma Kaplan Hürriyet'in gerisinde kalan Muharrem Tutuş, siyaseti bıraktığını açıkladı

31 Mart Yerel Seçimleri'nin sona ermesiyle  birlikte Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) ülke genelinde oylarını yükselterek lider parti konumuna geldi. Kocaeli’de de benzer bir tablo yaşandı. Rekabetin yüksek olduğu İzmit'te ise yeniden CHP'den başkanlığa aday olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile AK Parti'nin adayı Muharrem Tutuş yarıştı. Sandıktan çıkan sonuçlara göre ise Hürriyet, Tutuş'a 20 bin oy fark atarak yeniden başkanlığa seçildi. Seçim sonuçlarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Muharrem Tutuş, siyaseti bıraktığını açıkladı.  "MİLLETİN TERCİHI SORGULANMAZ" Tutuş'un açıklamasının tamamı şöyle: Sevgili İzmit’li hemşehrilerim. Her şeyden önce bu süreçte; bizlere evinizi, iş yerinizi ve en önemlisi gönlünüzü açtınız. İnsani nezaket ve olgunluğu her zaman önceleyerek, birbirimize bu inançla mukabele ettik. Ve o sebeple 'İzmit Bizim Evimiz' dedik. Sağolun, varolun. Milletin tercihi sorgulanmaz. Sorgulamamız gereken, bu sonucun nedenleridir. Sonuçlar ülkemiz için hayra ve daha güzel günlere vesile olsun ümidindeyim. Aslolan Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’dir. 'TEŞEKKÜR EDERİM' Benim anlayışımda siyaset bir meslek değildir, uygun zaman ve zeminde icra edilir ve bir gün biter. Dolayısıyla ben de; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki hayatıma Mâli Müşavir Muharrem Tutuş olarak devam edeceğim. Son olarak; En tepeden en alta kadar, bizlerle birlikte gayret eden tüm teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyor, başta KBB başkanımız Doç Dr. Tahir Büyükakın ve tüm ilçe belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum."
İzmit Belediye Başkanlığı yarışında büyük bir farkla Fatma Kaplan Hürriyet'in gerisinde kalan Muharrem Tutuş, siyaseti bıraktığını açıkladı

31 Mart Yerel Seçimleri'nin sona ermesiyle  birlikte Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) ülke genelinde oylarını yükselterek lider parti konumuna geldi. Kocaeli’de de benzer bir tablo yaşandı. Rekabetin yüksek olduğu İzmit'te ise yeniden CHP'den başkanlığa aday olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile AK Parti'nin adayı Muharrem Tutuş yarıştı. Sandıktan çıkan sonuçlara göre ise Hürriyet, Tutuş'a 20 bin oy fark atarak yeniden başkanlığa seçildi. Seçim sonuçlarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Muharrem Tutuş, siyaseti bıraktığını açıkladı. 

"MİLLETİN TERCİHI SORGULANMAZ"

Tutuş'un açıklamasının tamamı şöyle: Sevgili İzmit’li hemşehrilerim. Her şeyden önce bu süreçte; bizlere evinizi, iş yerinizi ve en önemlisi gönlünüzü açtınız. İnsani nezaket ve olgunluğu her zaman önceleyerek, birbirimize bu inançla mukabele ettik. Ve o sebeple 'İzmit Bizim Evimiz' dedik. Sağolun, varolun. Milletin tercihi sorgulanmaz. Sorgulamamız gereken, bu sonucun nedenleridir. Sonuçlar ülkemiz için hayra ve daha güzel günlere vesile olsun ümidindeyim. Aslolan Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’dir.

'TEŞEKKÜR EDERİM'

Benim anlayışımda siyaset bir meslek değildir, uygun zaman ve zeminde icra edilir ve bir gün biter. Dolayısıyla ben de; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki hayatıma Mâli Müşavir Muharrem Tutuş olarak devam edeceğim. Son olarak; En tepeden en alta kadar, bizlerle birlikte gayret eden tüm teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyor, başta KBB başkanımız Doç Dr. Tahir Büyükakın ve tüm ilçe belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum."

Muharrem Tutuş siyaseti bıraktı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.