MUSA YILMAZ'IN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Gebze 16.09.2022 - 17:52, Güncelleme: 16.09.2022 - 18:05
 

MUSA YILMAZ'IN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

CHP Gebze eski ilçe başkanlarından ve iş dünyasının bölgemizdeki önemli isimlerinden Musa Yılmaz’ın dün vefat eden annesi Havva Yılmaz (91) toprağa verildi.

Bir süredir çeşitli rahatsızlıkları olan ve Ankara’da tedavi gören anne Yılmaz’ın Gebze Mustafa Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazına; CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgoz, CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya,  CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan,  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylu, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, GTO Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Elazığ eski Milletvekili Prof Dr. Abdülbaki Türkoğlu, CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze eski belediye başkanı Adnan Kosker,  MHP Gebze eski ilçe Başkanı İsmail Kurt, DYP eski ilçe başkanı Celalettin Kurt iş dünyasının önde gelen isimleri STK Başkan ve yöneticileri ile çok sayıda çevre sakini ve seveni katıldı. Aynı zamanda Kocaeli eski emniyet Müdürü Nihat Camadan’ın da halası olan Havva Yılmaz, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Cenaze öncesi ve sonrası çok sayıda seveni başta Musa yılmaz olmak üzere Yılmaz ailesinin yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Havva Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. (Mustafa Arslan)
CHP Gebze eski ilçe başkanlarından ve iş dünyasının bölgemizdeki önemli isimlerinden Musa Yılmaz’ın dün vefat eden annesi Havva Yılmaz (91) toprağa verildi.

Bir süredir çeşitli rahatsızlıkları olan ve Ankara’da tedavi gören anne Yılmaz’ın Gebze Mustafa Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazına;

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgoz, CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya,  CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan,  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylu, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, GTO Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Elazığ eski Milletvekili Prof Dr. Abdülbaki Türkoğlu, CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze eski belediye başkanı Adnan Kosker,  MHP Gebze eski ilçe Başkanı İsmail Kurt, DYP eski ilçe başkanı Celalettin Kurt iş dünyasının önde gelen isimleri STK Başkan ve yöneticileri ile çok sayıda çevre sakini ve seveni katıldı. Aynı zamanda Kocaeli eski emniyet Müdürü Nihat Camadan’ın da halası olan Havva Yılmaz, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Cenaze öncesi ve sonrası çok sayıda seveni başta Musa yılmaz olmak üzere Yılmaz ailesinin yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Havva Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. (Mustafa Arslan)

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.