MUSTAFA GÜNEŞ NE DEMEK İSTEDİ?

Siyaset 08.09.2022 - 12:15, Güncelleme: 08.09.2022 - 12:15
 

MUSTAFA GÜNEŞ NE DEMEK İSTEDİ?

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a seslenerek, Farabi Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’in ne demek istediğini sordu. Aktaş; “Darıca Farabi Hastanesi Başhekimliği görevi sona eren Prof. Dr. Sayın Mustafa Güneş’in bir sosyal medya paylaşımı oldu.

Sayın Güneş sansasyonel bir açıklamayla görevinin devam ettirilmediğini, ilçemiz ve ilimizde iktidar sahiplerinin İl Sağlık Kurulu tarafından kendisi üzerine yapılan blokaj nedeniyle görevine son verildiğinden bahsetti.  Ben de Darıca’da yaşayan duyarlı bir yurttaş olarak AK Parti Darıca İlçe Başkanı Sayın Ufuk Acay’a davette bulunuyorum: Mustafa Hoca ne demek istedi? Hangi siyasi aktörlerin, hangi iktidar sahiplerinin ne tür bir blokajıyla karşı karşıya kaldı? Önce Sayın Güneş’ten yaptığı açıklamanın devamını ve Sayın Acay’dan da bu konuda hassasiyet göstererek neler yaşandığını kamuoyunun bilmesi hakkıdır.” Dedi.  “SEÇİMLERE HAZIRIZ” CHP Darıca’nın seçimlere hazır olduğunu da söyleyen Aktaş; “2019 yerel seçimlerinde ilçemizde kurulu 418 sandığın mevcut haliyle bütün sandıklarımızda yenilenen sandık, bilişim, hukuk ve okul sorumlularımız ile beraber son gaz seçime hazır şekilde gidiyoruz. Mahalle başkanlıklarımız ve tüm organlarımızla beraber sahadayız. Hane ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hane ziyaretlerinden gelen bilgiyle gerek belediye meclisine gerek genel merkezimize çalışmalarımızı aktarıyoruz. Örneğin Sırasöğütler’de vatandaşlar halk otobüsü seferlerinin yetersiz olduğunu aktardı, biz de meclis gündemine taşıdık. Halk otobüsü kooperatif başkanına da bilgi verdik. Sefer sayısının çoğalması talebimizi ilettik. Bu çalışmalarımız seçim günü sandıktan partimizin iktidar çıktığı ana kadar devam edecek. İnancımız odur ki CHP, 2023 Haziran seçimlerinde millet ittifakı bileşenleriyle beraber Darıca’da büyük bir zafer edinecek. Yüzde 50 bandını Millet İttifakı olarak bu sefer inşallah bizler kıracağız.” Diye konuştu.     
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a seslenerek, Farabi Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’in ne demek istediğini sordu. Aktaş; “Darıca Farabi Hastanesi Başhekimliği görevi sona eren Prof. Dr. Sayın Mustafa Güneş’in bir sosyal medya paylaşımı oldu.

Sayın Güneş sansasyonel bir açıklamayla görevinin devam ettirilmediğini, ilçemiz ve ilimizde iktidar sahiplerinin İl Sağlık Kurulu tarafından kendisi üzerine yapılan blokaj nedeniyle görevine son verildiğinden bahsetti.  Ben de Darıca’da yaşayan duyarlı bir yurttaş olarak AK Parti Darıca İlçe Başkanı Sayın Ufuk Acay’a davette bulunuyorum: Mustafa Hoca ne demek istedi? Hangi siyasi aktörlerin, hangi iktidar sahiplerinin ne tür bir blokajıyla karşı karşıya kaldı? Önce Sayın Güneş’ten yaptığı açıklamanın devamını ve Sayın Acay’dan da bu konuda hassasiyet göstererek neler yaşandığını kamuoyunun bilmesi hakkıdır.” Dedi. 

“SEÇİMLERE HAZIRIZ”

CHP Darıca’nın seçimlere hazır olduğunu da söyleyen Aktaş; “2019 yerel seçimlerinde ilçemizde kurulu 418 sandığın mevcut haliyle bütün sandıklarımızda yenilenen sandık, bilişim, hukuk ve okul sorumlularımız ile beraber son gaz seçime hazır şekilde gidiyoruz. Mahalle başkanlıklarımız ve tüm organlarımızla beraber sahadayız. Hane ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hane ziyaretlerinden gelen bilgiyle gerek belediye meclisine gerek genel merkezimize çalışmalarımızı aktarıyoruz. Örneğin Sırasöğütler’de vatandaşlar halk otobüsü seferlerinin yetersiz olduğunu aktardı, biz de meclis gündemine taşıdık. Halk otobüsü kooperatif başkanına da bilgi verdik. Sefer sayısının çoğalması talebimizi ilettik. Bu çalışmalarımız seçim günü sandıktan partimizin iktidar çıktığı ana kadar devam edecek. İnancımız odur ki CHP, 2023 Haziran seçimlerinde millet ittifakı bileşenleriyle beraber Darıca’da büyük bir zafer edinecek. Yüzde 50 bandını Millet İttifakı olarak bu sefer inşallah bizler kıracağız.” Diye konuştu. 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.