Mustafa Sarıgül'den Kocaeli adaylığı hakkında açıklama

Gündem 05.01.2024 - 17:19, Güncelleme: 05.01.2024 - 17:19
 

Mustafa Sarıgül'den Kocaeli adaylığı hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için CHP’den aday gösterileceği iddia edilen Mustafa Sarıgül, katıldığı bir televizyon programında konuya ilişkin konuştu. Sarıgül, “Kocaeli’de bulunmak gerçekten onur ve gurur olayıdır. Ama bana intikal etmiş böyle bir şey yok” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, dün Haber Global ekranlarında Sinem Danacı ile “Madde Madde Gündem” programına konu oldu. Yerel seçim öncesi önemli açıklamalarda bulunan Sarıgül, yerel seçim için önemli mesajlar verdi. KOCAELİ ADAYLIĞI SORULDU CHP Kurultayında yaşananlar ile ilgili seçimden sonra konuşacağını ifade eden Sarıgül, Kocaeli adaylığı ile ilgili soruyu da yanıtladı. Kocaeli’yi sevdiğini ifade eden Sarıgül, kendisine intikal bir durum olmadığını ifade etti. Konu hakkında konuşan Sarıgül, “Kocaeli’yi seviyorum. Sayın Leyla Atakan, Sayın Erol Köse, Sayın Sefa Sirmen döneminde Kocaeli şahlanmıştı. Kocaeli muhteşem bir noktadaydı. Kocaelispor’da gerçekten 10 senede 3 defa Türkiye Kupası’nı aldı. Ben Kocaelispor’un da, Bursaspor’un da, Denizlispor’un da mutlaka birinci ligde olmasını arzu ederim.İstanbul’dan 8 tane takımın olmasını da kesinlikle doğru bulmam. Bu yanlış bir şey. Kocaeli, İstanbul ile Ankara arasına sıkışmış, sanayinin de başkenti, turizmin başkenti. Körfez’in güzellikleri var. Kocaeli’de bulunmak gerçekten onur ve gurur olayıdır. Ama bana intikal etmiş böyle bir şey yok.”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için CHP’den aday gösterileceği iddia edilen Mustafa Sarıgül, katıldığı bir televizyon programında konuya ilişkin konuştu. Sarıgül, “Kocaeli’de bulunmak gerçekten onur ve gurur olayıdır. Ama bana intikal etmiş böyle bir şey yok” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, dün Haber Global ekranlarında Sinem Danacı ile “Madde Madde Gündem” programına konu oldu. Yerel seçim öncesi önemli açıklamalarda bulunan Sarıgül, yerel seçim için önemli mesajlar verdi.

KOCAELİ ADAYLIĞI SORULDU

CHP Kurultayında yaşananlar ile ilgili seçimden sonra konuşacağını ifade eden Sarıgül, Kocaeli adaylığı ile ilgili soruyu da yanıtladı. Kocaeli’yi sevdiğini ifade eden Sarıgül, kendisine intikal bir durum olmadığını ifade etti. Konu hakkında konuşan Sarıgül, “Kocaeli’yi seviyorum. Sayın Leyla Atakan, Sayın Erol Köse, Sayın Sefa Sirmen döneminde Kocaeli şahlanmıştı. Kocaeli muhteşem bir noktadaydı. Kocaelispor’da gerçekten 10 senede 3 defa Türkiye Kupası’nı aldı. Ben Kocaelispor’un da, Bursaspor’un da, Denizlispor’un da mutlaka birinci ligde olmasını arzu ederim.İstanbul’dan 8 tane takımın olmasını da kesinlikle doğru bulmam. Bu yanlış bir şey. Kocaeli, İstanbul ile Ankara arasına sıkışmış, sanayinin de başkenti, turizmin başkenti. Körfez’in güzellikleri var. Kocaeli’de bulunmak gerçekten onur ve gurur olayıdır. Ama bana intikal etmiş böyle bir şey yok.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.