Muzaffer Bıyık meclis üyelerini topladı

Siyaset 22.01.2021 - 13:49, Güncelleme: 22.01.2021 - 13:54
 

Muzaffer Bıyık meclis üyelerini topladı

Muzaffer Bıyık meclis üyelerini topladı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, muhalefet meclis üyeleri ile bir araya gelerek 2020 yılında yapmış olduğu çalışmaları anlattı. Toplantının ardından bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi Meclisinde birlikte görev yaptığımız Cumhuriyet Halk Parti'li meclis üyelerimiz ile bir araya gelerek 2020 yılında yapmış olduğumuz çalışmaları ve 2021 yılında yapacağımız projeleri anlattık. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Katılımcı Belediyecilik anlayışıyla birlik ve beraberlik içinde görev yapmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha mutlu olduğu bir Darıca'yı hep beraber, ortak akıl ile geliştirerek daha ileriye hep birlikte taşıyacağız” dedi.
Muzaffer Bıyık meclis üyelerini topladı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, muhalefet meclis üyeleri ile bir araya gelerek 2020 yılında yapmış olduğu çalışmaları anlattı.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi Meclisinde birlikte görev yaptığımız Cumhuriyet Halk Parti'li meclis üyelerimiz ile bir araya gelerek 2020 yılında yapmış olduğumuz çalışmaları ve 2021 yılında yapacağımız projeleri anlattık. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Katılımcı Belediyecilik anlayışıyla birlik ve beraberlik içinde görev yapmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha mutlu olduğu bir Darıca'yı hep beraber, ortak akıl ile geliştirerek daha ileriye hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.