Nail Çiler, “Fatma Hanım’ın başarıları ile övünüyorum”

Kocaeli 25.03.2024 - 11:39, Güncelleme: 25.03.2024 - 11:39
 

Nail Çiler, “Fatma Hanım’ın başarıları ile övünüyorum”

Başkan Hürriyet’in lansman toplantısında konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Fatma Hanım’ın başarıları ile övünüyorum” dedi.

2019 yılında göreve gelen İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geride kalan 5 yıllık dönemde İzmit halkı için yaptığı çalışmaları anlattı. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen lansman toplantısına CHP Kocaeli Milletvekilleri Özgür Harun Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko, İl Başkanı Bülent Sarı, CHP KBB Başkan Adayı Atasoy Bilgin, TBMM eski Başkan Vekili Haydar Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediyesi eski Başkanı Hikmet Erenkaya, CHP İl eski Başkanları Cengiz Sarıbay, Keramettin Gençtürk, Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Metin Alan, Eski İzmit İlçe Başkanları Alpaslan Seymen, Gökhan Darcan, Hakan Çakar, Selman Yıldırım, Saffet Koşar ve vatandaşlar katıldı.   “FATMA HANIM DEĞİŞİMİ İZMİT’TEN BAŞLATTI” Programda konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Biz bir yola çıktık. Fatma Hanım sizin kızınız. Sizin içinizden çıkan bir kahraman. Biz İzmit’in dışında da Fatma Hanım’ın başarılarını duyuyoruz. Ben övünüyorum. Ne yazık ki bu dönem meclis Fatma Hanım’ın çalışmasını engelledi. Ama Fatma Hanım bir koyundan iki post çıkardı. Kadının elinin değdiği yerde bereket vardır. Onun için hep birlikte olmak zorundayız. İnanın her sokağı karış karış gezmek zorundayız. Fatma Hanım değişimi İzmit’ten başlattı. İzmit’in dışında birkaç ilçe daha alıyoruz. 31 Mart’ta iki bayramı bir arada kutlayacağız” dedi.
Başkan Hürriyet’in lansman toplantısında konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Fatma Hanım’ın başarıları ile övünüyorum” dedi.
2019 yılında göreve gelen İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geride kalan 5 yıllık dönemde İzmit halkı için yaptığı çalışmaları anlattı. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen lansman toplantısına CHP Kocaeli Milletvekilleri Özgür Harun Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko, İl Başkanı Bülent Sarı, CHP KBB Başkan Adayı Atasoy Bilgin, TBMM eski Başkan Vekili Haydar Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediyesi eski Başkanı Hikmet Erenkaya, CHP İl eski Başkanları Cengiz Sarıbay, Keramettin Gençtürk, Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Metin Alan, Eski İzmit İlçe Başkanları Alpaslan Seymen, Gökhan Darcan, Hakan Çakar, Selman Yıldırım, Saffet Koşar ve vatandaşlar katıldı.
 
“FATMA HANIM DEĞİŞİMİ İZMİT’TEN BAŞLATTI”
Programda konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Biz bir yola çıktık. Fatma Hanım sizin kızınız. Sizin içinizden çıkan bir kahraman. Biz İzmit’in dışında da Fatma Hanım’ın başarılarını duyuyoruz. Ben övünüyorum. Ne yazık ki bu dönem meclis Fatma Hanım’ın çalışmasını engelledi. Ama Fatma Hanım bir koyundan iki post çıkardı. Kadının elinin değdiği yerde bereket vardır. Onun için hep birlikte olmak zorundayız. İnanın her sokağı karış karış gezmek zorundayız. Fatma Hanım değişimi İzmit’ten başlattı. İzmit’in dışında birkaç ilçe daha alıyoruz. 31 Mart’ta iki bayramı bir arada kutlayacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.