Necla Kırağası: “Kocaeli’deki herkesi maça davet ediyoruz”

Spor 02.07.2024 - 16:59, Güncelleme: 02.07.2024 - 16:59
 

Necla Kırağası: “Kocaeli’deki herkesi maça davet ediyoruz”

9 Temmuz’da ilimize gelecek olan kadın A Milli takımımızın teknik direktörü Necla Güngör Kırağası "İsviçre maçında yanımızda olun" diyerek Kocaelili futbol severleri 12 Temmuz’daki maça davet etti

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Kadın A Millî Takımımızda İsviçre ve Macaristan maçları hazırlıkları Riva’da başladı. Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası, zorlu maçlar öncesinde açıklamalarda bulundu, Kocaelilileri kritik maça davet etti. Kırağası, "Bu yükselişi sürdürmek istiyoruz. Azerbaycan deplasmanında maalesef istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İlk 3 maçtaki iyi performansımız orada kesintiye uğradı. Ancak yılmayan, vazgeçmeyen ve çok isteyen bir oyuncu grubuna sahibiz. Takımımıza yeni kattığımız isimlerle beraber çok daha iyisini yapmak için sahaya çıkacağız" dedi.   "İSVİÇRE İLE İZMİT’TE ZORLU MAÇA ÇIKACAĞIZ" Grup lideri İsviçre'nin çok güçlü bir rakip olduğunu belirten Kadın A Milli Takım Teknik Direktörümüz Necla Güngör Kıragası, "İsviçre ile 12 Temmuz’da İzmit’te çok zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz; ancak onlar da bizim mücadele azmimizi biliyor. Evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Herkesim aça davet ediyoruz. Kocaelililere güveniyoruz. Play-Off'lara Türkiye'nin adını yazdırmak ve 2025 Avrupa Şampiyonası şansımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
9 Temmuz’da ilimize gelecek olan kadın A Milli takımımızın teknik direktörü Necla Güngör Kırağası "İsviçre maçında yanımızda olun" diyerek Kocaelili futbol severleri 12 Temmuz’daki maça davet etti

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Kadın A Millî Takımımızda İsviçre ve Macaristan maçları hazırlıkları Riva’da başladı. Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası, zorlu maçlar öncesinde açıklamalarda bulundu, Kocaelilileri kritik maça davet etti. Kırağası, "Bu yükselişi sürdürmek istiyoruz. Azerbaycan deplasmanında maalesef istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İlk 3 maçtaki iyi performansımız orada kesintiye uğradı. Ancak yılmayan, vazgeçmeyen ve çok isteyen bir oyuncu grubuna sahibiz. Takımımıza yeni kattığımız isimlerle beraber çok daha iyisini yapmak için sahaya çıkacağız" dedi.

 

"İSVİÇRE İLE İZMİT’TE ZORLU MAÇA ÇIKACAĞIZ"

Grup lideri İsviçre'nin çok güçlü bir rakip olduğunu belirten Kadın A Milli Takım Teknik Direktörümüz Necla Güngör Kıragası, "İsviçre ile 12 Temmuz’da İzmit’te çok zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz; ancak onlar da bizim mücadele azmimizi biliyor. Evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Herkesim aça davet ediyoruz. Kocaelililere güveniyoruz. Play-Off'lara Türkiye'nin adını yazdırmak ve 2025 Avrupa Şampiyonası şansımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.