19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Nefesler tutuldu!

03.06.2015 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Nefesler tutuldu!

Piyasaların gözü kulağı ECB`de!

Euro 3 lirayı zorlarken, piyasaların gözü kulağı bugün Avrupa Merkez Bankası`nın 14:45`te yapacağı açıklamaya kilitlendi. ECB`den yeni bir politika adımı beklemiyor. Tüm dünyada gözler bugün Avrupa Merkez Bankası toplantısında olacak. Saat 14:45'te yapılacak açıklamanın ardından 15:30'da ise ECB Başkanı Mario Drahgi konuşacak. Piyasalar Avrupa Merkez Bankası'ndan yeni bir politika adımı beklemiyor.   EURO 3 LİRAYI ZORLUYOR Ancak ECB Başkanı Mario Draghi'nin Euro Bölgesi ekonomisinin görünümü ve varlık alımlarının hızı hakkında yapacağı açıklamalar yakından takip edilecek. Açıklama öncesinde Euro/TL 3 liraya yakın seyrediyor.
Piyasaların gözü kulağı ECB`de!

Euro 3 lirayı zorlarken, piyasaların gözü kulağı bugün Avrupa Merkez Bankası`nın 14:45`te yapacağı açıklamaya kilitlendi. ECB`den yeni bir politika adımı beklemiyor.

Tüm dünyada gözler bugün Avrupa Merkez Bankası toplantısında olacak. Saat 14:45'te yapılacak açıklamanın ardından 15:30'da ise ECB Başkanı Mario Drahgi konuşacak.

Piyasalar Avrupa Merkez Bankası'ndan yeni bir politika adımı beklemiyor.
 
EURO 3 LİRAYI ZORLUYOR

Ancak ECB Başkanı Mario Draghi'nin Euro Bölgesi ekonomisinin görünümü ve varlık alımlarının hızı hakkında yapacağı açıklamalar yakından takip edilecek.

Açıklama öncesinde Euro/TL 3 liraya yakın seyrediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.