Nihat Ercan vefat etti

Gebze 04.07.2022 - 17:52, Güncelleme: 04.07.2022 - 17:52
 

Nihat Ercan vefat etti

Nihat Ercan vefat etti

Gazeteciler Yüksek ve Yavuz Ercan çiftinin amcaoğulları Nihat Ercan (63) vefat etti. Nihat Ercan’ın vefatını sosyal medya hesabından duyuran Yüksel Ercan, “Devlet Demir Yolları bünyesinde uzun yıllar görev yapan Amcamın oğlu kardeşim Gürsel Ercan’ın kayınbiraderi Nihat Ercan bugün tedavi gördüğü Gebze Fatih Devlet Hastanesinde hayata veda etti. Rahmetli Sefer amcam gibi kendisi de demiryolcu olan Nihat uzun yıllardır sağlık sorunları yaşıyordu. Cenazesi muhtemelen yarın ( Salı) Gebze’de toprağa verilecek. Allah gani gani rahmet eylesin Nihat Ercan mekanın cennet olsun.” Dedi. Nihat Ercan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.     
Nihat Ercan vefat etti

Gazeteciler Yüksek ve Yavuz Ercan çiftinin amcaoğulları Nihat Ercan (63) vefat etti. Nihat Ercan’ın vefatını sosyal medya hesabından duyuran Yüksel Ercan, “Devlet Demir Yolları bünyesinde uzun yıllar görev yapan Amcamın oğlu kardeşim Gürsel Ercan’ın kayınbiraderi Nihat Ercan bugün tedavi gördüğü Gebze Fatih Devlet Hastanesinde hayata veda etti.

Rahmetli Sefer amcam gibi kendisi de demiryolcu olan Nihat uzun yıllardır sağlık sorunları yaşıyordu. Cenazesi muhtemelen yarın ( Salı) Gebze’de toprağa verilecek.
Allah gani gani rahmet eylesin Nihat Ercan mekanın cennet olsun.” Dedi. Nihat Ercan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.