Nihat Yıldırım’dan ‘Babalar Günü’ mesajı

Gebze 20.06.2021 - 09:36, Güncelleme: 20.06.2021 - 11:42
 

Nihat Yıldırım’dan ‘Babalar Günü’ mesajı

Nihat Yıldırım’dan ‘Babalar Günü’ mesajı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Babalar Gününü unutmadı. Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Yıldırım,  evlatları için her türlü fedakârlığı yapan, ailesinin birlik ve bütünlüğünü korumak amacıyla çabalayan, varlığıyla daima güç veren kıymetli babaların, her adımlarında çocuklarının en büyük destekçisi olduğuna dikkat çekti. HER BİRİNE HÜRMETLERİMİ SUNUYORUM Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, mesajında  “Yaşımız kaç olursa olsun daima akıl danıştığımız, bilgisi ve tecrübesiyle yolumuzu aydınlatan, yaşam rehberimiz babalarımızın izinden yürümek ve emeklerinin karşılığını vermek evlat olarak hepimizin görevidir. Bu vesileyle evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, her birine hürmetlerimi sunuyorum” dedi.
Nihat Yıldırım’dan ‘Babalar Günü’ mesajı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Babalar Gününü unutmadı. Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Yıldırım,  evlatları için her türlü fedakârlığı yapan, ailesinin birlik ve bütünlüğünü korumak amacıyla çabalayan, varlığıyla daima güç veren kıymetli babaların, her adımlarında çocuklarının en büyük destekçisi olduğuna dikkat çekti.

HER BİRİNE HÜRMETLERİMİ SUNUYORUM

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, mesajında  “Yaşımız kaç olursa olsun daima akıl danıştığımız, bilgisi ve tecrübesiyle yolumuzu aydınlatan, yaşam rehberimiz babalarımızın izinden yürümek ve emeklerinin karşılığını vermek evlat olarak hepimizin görevidir. Bu vesileyle evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, her birine hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.