Oğuz Camii Cemaatinden Hürriyet’e hizmet teşekkürü

Kocaeli 08.03.2024 - 13:44, Güncelleme: 08.03.2024 - 13:44
 

Oğuz Camii Cemaatinden Hürriyet’e hizmet teşekkürü

Yenimahalle Oğuz Camii’ni ziyarette bulunan Başkan Hürriyet’e yoğun ilgi gösteren bölge sakinleri ve cami cemaati camii avlusuna beton taleplerinin hızlıca yerine getirilmesinden dolayı Hürriyet’e teşekkür ettiler

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Yenimahalle Oğuz Camii ziyaretinde vatandaşlar camii avlusuna beton çalışması yapılması gerektiğini ifade etmişti. Bu talep üzerine hareket geçen İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hızlıca çalışmalara ve çalışmayı kısa sürede bitirdi. Başkan Hürriyet de hem camii cemaatiyle bir araya gelmek hem de yapılan çalışmayı incelemek için bir daha Yenimalle Oğuz Camii’ne ziyarette bulundu.    BÖLGE SAKİNLERİ MEMNUN  Hürriyet’e ziyaretinde Yenimahalle Muhtarı Yasin Duman ve Serdar Mahalle Muhtarı Ümit Yılmaz’da eşlik etti.  Başkan Hürriyet’i gören bölge sakinleri ve camii cemaati taleplerinin hızlı bir şekilde karşılanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.    “ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM” Yenimahalle Oğuz Camii Dernek Başkanı Mehmet Behlül Dayanç taleplerinin hızlı bir şekilde karşılanmasından dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ederek, “Allah sizden razı olsun. Kaç yere gittik, oyaladılar. Size bir kere söyledik, kırmadınız bizi. Cami adına, dernek adına ve mahalle adına çok teşekkür ediyorum. Allah sizi çalışmalarınızda muvaffak etsin”      
Yenimahalle Oğuz Camii’ni ziyarette bulunan Başkan Hürriyet’e yoğun ilgi gösteren bölge sakinleri ve cami cemaati camii avlusuna beton taleplerinin hızlıca yerine getirilmesinden dolayı Hürriyet’e teşekkür ettiler
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Yenimahalle Oğuz Camii ziyaretinde vatandaşlar camii avlusuna beton çalışması yapılması gerektiğini ifade etmişti. Bu talep üzerine hareket geçen İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hızlıca çalışmalara ve çalışmayı kısa sürede bitirdi. Başkan Hürriyet de hem camii cemaatiyle bir araya gelmek hem de yapılan çalışmayı incelemek için bir daha Yenimalle Oğuz Camii’ne ziyarette bulundu. 
 
BÖLGE SAKİNLERİ MEMNUN 
Hürriyet’e ziyaretinde Yenimahalle Muhtarı Yasin Duman ve Serdar Mahalle Muhtarı Ümit Yılmaz’da eşlik etti.  Başkan Hürriyet’i gören bölge sakinleri ve camii cemaati taleplerinin hızlı bir şekilde karşılanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti. 
 
“ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Yenimahalle Oğuz Camii Dernek Başkanı Mehmet Behlül Dayanç taleplerinin hızlı bir şekilde karşılanmasından dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ederek, “Allah sizden razı olsun. Kaç yere gittik, oyaladılar. Size bir kere söyledik, kırmadınız bizi. Cami adına, dernek adına ve mahalle adına çok teşekkür ediyorum. Allah sizi çalışmalarınızda muvaffak etsin”
 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.