19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oğuzhan Keleş’e önemli görev

Kocaeli 31.01.2024 - 15:04, Güncelleme: 31.01.2024 - 15:04
 

Oğuzhan Keleş’e önemli görev

TOBB İnşaat Mühendisleri Meclisi’nin yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Mecliste ilimizi temsilen Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş de yer aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde bulunan İnşaat Müteahhitleri Meclisi’nde önceki gün yeni seçim yapıldı. Mecliste ilimizden de bir isim yer aldı. Uzun süredir Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanlığı görevini yürüten Oğuzhan Keleş kentimizi temsilen mecliste yer aldı. TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi’nin yeni yönetimi ilk toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. “BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ” Toplantının ardından bir açıklama yapan Oğuzhan Keleş, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteahhitleri Meclisi’mizde Kocaeli’yi temsilen seçilerek ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Meclis başkanlığına seçilen Tahir Tellioğlu başkanımızı tebrik eder, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na şükranlarımızı sunarız. Sektörümüz için hayırlı olsun. Türkiye Yüzyılının inşası için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. 
TOBB İnşaat Mühendisleri Meclisi’nin yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Mecliste ilimizi temsilen Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş de yer aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde bulunan İnşaat Müteahhitleri Meclisi’nde önceki gün yeni seçim yapıldı. Mecliste ilimizden de bir isim yer aldı. Uzun süredir Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanlığı görevini yürüten Oğuzhan Keleş kentimizi temsilen mecliste yer aldı. TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi’nin yeni yönetimi ilk toplantısını önceki gün gerçekleştirdi.

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Toplantının ardından bir açıklama yapan Oğuzhan Keleş, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteahhitleri Meclisi’mizde Kocaeli’yi temsilen seçilerek ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Meclis başkanlığına seçilen Tahir Tellioğlu başkanımızı tebrik eder, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na şükranlarımızı sunarız. Sektörümüz için hayırlı olsun. Türkiye Yüzyılının inşası için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.