Orhan; “Mahalleliler çok dertli”

Siyaset 22.06.2021 - 10:08, Güncelleme: 22.06.2021 - 10:08
 

Orhan; “Mahalleliler çok dertli”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan gazetemize önemli açıklamalarda bulunarak mahalle ziyaretleriyle ilgili detaylar verdi. Başkan Orhan, “Mahallelerde dert çok. Çöp, yol ve doğalgaz sorunu başı çekiyor” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan gazetemize özel açıklamalar yaptı. CHP Gebze İlçe Başkanı Orhan, “Şu anda tek düşüncemiz var, o da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Perşembe günkü ilçemize ziyareti. Genel başkanımızı güzel ağırlayacağız, kendisi için hazırlık yapıyoruz. Tüm partimiz kendisi için hazırlık yapıyor, programın detayları netleşmedi ama netleşecek. Güzel bir ziyaret olacaktır. Kendisini bizlere yakışan şekilde konuk edeceğiz. Gebze’ye gelmesi önemli, bizlere gurur ve onur katacaktır. Bütün partililer olarak tüm konsantremiz bu ziyaret, bu haftamızı bu konuya ayırdık, ondan sonra diğer konularda çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. CHP BELEDİYELERİNDE BUNLAR YOK Sözlerine devam eden Başkan Gökhan Orhan, “Şu ana kadar 9 mahalle ziyaretimiz oldu. Gelecek haftadan itibaren mahalle turları devam edecek, tüm mahalleri tamamlayacağız. Mahallelerde dert çok, çöp sorunu var, yol sorunu var, doğalgaz sorunu var, Adem Yavuz’da ışıklandırma olmaması nedeniyle geceleri güvenlik sorunları var. Bazı mahallelerden otobüs geçmiyor. Sorunlar çok, bir dokunduk bin ah işittik. Gebze bunları hak etmiyor, çok daha güzel şeyleri hal ediyoruz. Bizler mahalle ziyaretlerimizi tamamlayacağız. Raporumuzu sunacağız, CHP iktidarında hiçbir mahallede tek bir sorun bile kalmayacak. Genel başkanımızın ziyareti sonrasında mahallelerde kaldığımız yerden devam edeceğiz. CHP Gebze olarak mahallelerimizi seviyoruz ve önemsiyoruz” dedi.
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan gazetemize önemli açıklamalarda bulunarak mahalle ziyaretleriyle ilgili detaylar verdi. Başkan Orhan, “Mahallelerde dert çok. Çöp, yol ve doğalgaz sorunu başı çekiyor” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan gazetemize özel açıklamalar yaptı. CHP Gebze İlçe Başkanı Orhan, “Şu anda tek düşüncemiz var, o da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Perşembe günkü ilçemize ziyareti. Genel başkanımızı güzel ağırlayacağız, kendisi için hazırlık yapıyoruz. Tüm partimiz kendisi için hazırlık yapıyor, programın detayları netleşmedi ama netleşecek. Güzel bir ziyaret olacaktır. Kendisini bizlere yakışan şekilde konuk edeceğiz. Gebze’ye gelmesi önemli, bizlere gurur ve onur katacaktır. Bütün partililer olarak tüm konsantremiz bu ziyaret, bu haftamızı bu konuya ayırdık, ondan sonra diğer konularda çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP BELEDİYELERİNDE BUNLAR YOK

Sözlerine devam eden Başkan Gökhan Orhan, “Şu ana kadar 9 mahalle ziyaretimiz oldu. Gelecek haftadan itibaren mahalle turları devam edecek, tüm mahalleri tamamlayacağız. Mahallelerde dert çok, çöp sorunu var, yol sorunu var, doğalgaz sorunu var, Adem Yavuz’da ışıklandırma olmaması nedeniyle geceleri güvenlik sorunları var. Bazı mahallelerden otobüs geçmiyor. Sorunlar çok, bir dokunduk bin ah işittik. Gebze bunları hak etmiyor, çok daha güzel şeyleri hal ediyoruz. Bizler mahalle ziyaretlerimizi tamamlayacağız. Raporumuzu sunacağız, CHP iktidarında hiçbir mahallede tek bir sorun bile kalmayacak. Genel başkanımızın ziyareti sonrasında mahallelerde kaldığımız yerden devam edeceğiz. CHP Gebze olarak mahallelerimizi seviyoruz ve önemsiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.