Ormanya üst geçidine durak cebi yapılıyor

Kocaeli (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2023 - 13:00, Güncelleme: 07.05.2023 - 12:33
 

Ormanya üst geçidine durak cebi yapılıyor

Ormanya üst geçidine durak cebi yapılıyor

Kocaeli’de Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’ya ulaşımın sağlanacağı yeni üst geçidin altına toplu taşıma araçlarının yolcu indirebileceği durak cebi yapılıyor.Kartepe’de D-100 Karayolu üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye’nin en önemli doğa turizm destinasyonu Ormanya’ya yaya ulaşımını sağlayacak üst geçit tamamlandı. Üst geçidin hemen altına da toplu taşıma araçlarının yolcu indirebileceği durak cebi yapılıyor. Ormanya üst geçidi Adapazarı istikametine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan durak cebi için parke, tretuvar yaya kaldırım çalışmaları sürüyor. Parke kaldırım tretuvar çalışmaları sonrası asfaltlanacak durak cebi ile Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığının 280, 287 ve 289 numaralı hatları ile Adapazarı-İzmit araçları da yolcularını güvenli bir şekilde indirebilecek.
Ormanya üst geçidine durak cebi yapılıyor
Kocaeli’de Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’ya ulaşımın sağlanacağı yeni üst geçidin altına toplu taşıma araçlarının yolcu indirebileceği durak cebi yapılıyor.
Kartepe’de D-100 Karayolu üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye’nin en önemli doğa turizm destinasyonu Ormanya’ya yaya ulaşımını sağlayacak üst geçit tamamlandı. Üst geçidin hemen altına da toplu taşıma araçlarının yolcu indirebileceği durak cebi yapılıyor. Ormanya üst geçidi Adapazarı istikametine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan durak cebi için parke, tretuvar yaya kaldırım çalışmaları sürüyor. Parke kaldırım tretuvar çalışmaları sonrası asfaltlanacak durak cebi ile Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığının 280, 287 ve 289 numaralı hatları ile Adapazarı-İzmit araçları da yolcularını güvenli bir şekilde indirebilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.