Osman Özköylü, “Kocaelispor’un Süper Lig’e çıkma şansı yüksek”

Spor 07.08.2023 - 12:11, Güncelleme: 07.08.2023 - 12:11
 

Osman Özköylü, “Kocaelispor’un Süper Lig’e çıkma şansı yüksek”

Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Kocaelispor, kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Siyahlılar’ın 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlanan maçın ardından teknik direktörler maçı değerlendirdi.

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Tüm takımlara yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sakatlıktan uzak, hak edenin şampiyon olduğu sezon olur. Kocaelispor’un benim için ayrı yeri var. Kısa süre de olsa formasını giydim. Kendi hedefleri doğrultusunda takım kurdular. Şampiyon olup Süper Lig’e çıkmak istiyorlar. Şanslarının yüksek olduğunu bugünkü maçtan sonra gördük. Bugün havanın çok sıcak olması bizi çok etkiledi. Hiç böyle maç oynamadık. Yüksek tempoda oynayan takımdık. Sıcaklık kendi oyunumuzdan ve tempomuzdan uzaklaştırdı. "Lige hazırlamak için maç oynatıyoruz" "Yapmamız gereken baskıyı yapamadık. Kocaelispor’a verdiğimiz şanslar kalemizde gol olarak sonuç buldu. Böyle bir günde kaybetmek üzücü ama buradan kazanılacak çok şey var. Bugün 3-0, 4-0 kazansaydık kendimizi bazı noktalarda kandırabilirdik. Yepyeni bir takımız. Sistem ve oyuncuların birbirini tanıması, saha içi organizasyonu zaman gerektiriyor. Hazırlık zamanımız da kısaydı. İlk etaptaki kampımızda iki transferimiz vardı. Eze iki gün önce geldi. İstikrarlı oynamak için, sahada istediklerimizin çıkması için zaman gerekiyor. Son 2 senede sahada ne yapacağımızı herkes ezbere biliyordu. Bunun için de zamana ihtiyacımız var. Welinton Souza iki haftadır bizimle beraber. Lige hazırlamak için maç oynatıyoruz." "Oyuncuları da korumak zorundayız" Oyuncuları da korumak zorundayız. Az sürelerle onları lige hazırlamaya çalışıyoruz. Lige bir hafta kaldı. Bugünkü maçtan çıkaracağımız sonuçlarla beraber, bundan önceki maçlarda aldığımız gr dönüşlerle beraber lige konsantre olmuş, ligin havası başkadır. İstediğimiz oyun ve sonuç olmadı ama sonuç ne olursa olsun bizim gibi bir takımın sahada güçlü karakter ortaya koyması gerekiyor. Düzelteceğiz. 3-4 yabancı oyuncu transferi daha yapılacak. Özellikle orta sahada kreatif oyuncu sıkıntımız var. Bunlar için de yönetimimiz uğraşıyor. İnşallah gelecek hafta Hatay maçıyla iyi bir başlangıç yaparsak bizi iyi bir yere çıkaracaktır”
Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Kocaelispor, kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Siyahlılar’ın 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlanan maçın ardından teknik direktörler maçı değerlendirdi.

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Tüm takımlara yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sakatlıktan uzak, hak edenin şampiyon olduğu sezon olur. Kocaelispor’un benim için ayrı yeri var. Kısa süre de olsa formasını giydim. Kendi hedefleri doğrultusunda takım kurdular. Şampiyon olup Süper Lig’e çıkmak istiyorlar. Şanslarının yüksek olduğunu bugünkü maçtan sonra gördük. Bugün havanın çok sıcak olması bizi çok etkiledi. Hiç böyle maç oynamadık. Yüksek tempoda oynayan takımdık. Sıcaklık kendi oyunumuzdan ve tempomuzdan uzaklaştırdı.

"Lige hazırlamak için maç oynatıyoruz"

"Yapmamız gereken baskıyı yapamadık. Kocaelispor’a verdiğimiz şanslar kalemizde gol olarak sonuç buldu. Böyle bir günde kaybetmek üzücü ama buradan kazanılacak çok şey var. Bugün 3-0, 4-0 kazansaydık kendimizi bazı noktalarda kandırabilirdik. Yepyeni bir takımız. Sistem ve oyuncuların birbirini tanıması, saha içi organizasyonu zaman gerektiriyor. Hazırlık zamanımız da kısaydı. İlk etaptaki kampımızda iki transferimiz vardı. Eze iki gün önce geldi. İstikrarlı oynamak için, sahada istediklerimizin çıkması için zaman gerekiyor. Son 2 senede sahada ne yapacağımızı herkes ezbere biliyordu. Bunun için de zamana ihtiyacımız var. Welinton Souza iki haftadır bizimle beraber. Lige hazırlamak için maç oynatıyoruz."

"Oyuncuları da korumak zorundayız"

Oyuncuları da korumak zorundayız. Az sürelerle onları lige hazırlamaya çalışıyoruz. Lige bir hafta kaldı. Bugünkü maçtan çıkaracağımız sonuçlarla beraber, bundan önceki maçlarda aldığımız gr dönüşlerle beraber lige konsantre olmuş, ligin havası başkadır. İstediğimiz oyun ve sonuç olmadı ama sonuç ne olursa olsun bizim gibi bir takımın sahada güçlü karakter ortaya koyması gerekiyor. Düzelteceğiz. 3-4 yabancı oyuncu transferi daha yapılacak. Özellikle orta sahada kreatif oyuncu sıkıntımız var. Bunlar için de yönetimimiz uğraşıyor. İnşallah gelecek hafta Hatay maçıyla iyi bir başlangıç yaparsak bizi iyi bir yere çıkaracaktır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.