ÖZEL İLİM'DE YAZ OKULU COŞKUSU!

Spor 31.07.2017 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZEL İLİM'DE YAZ OKULU COŞKUSU!

Özel İlim Eğitim Kurumları, okulların kapanmasının ardından başlatmış olduğu 12 Haziran- 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında, 5-13 yaş grubuna yönelik ‘’ Çocukça Yaz Okulu’’ programının 1.dönemi sona erdi. ‘

Özel İlim Eğitim Kurumları, okulların kapanmasının ardından başlatmış olduğu 12 Haziran- 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında, 5-13 yaş grubuna yönelik ‘’ Çocukça Yaz Okulu’’ programının 1.dönemi sona erdi. ‘’ÇOCUKÇA YAZ OKULU’’ ile çocuklar drama - müzik ve eğlenceden sokak oyunlarına, bilimden doğaya ve fotoğrafçılığa, beslenme bilincinden bahçe uğraşılarına kadar dolu dolu bir yaz yaşadılar ve ve ilk dönemi geride bıraktılar. Çocuklar gün içerisinde öğretmenlerinin hazırlamış olduğu programa uygun olarak;  futbol, voleybol yüzme, müzik - resim -el işleri -mutfak becerileri yanı sıra akıl oyunları, satranç ve bilimsel deneylerle de yer verdiler. Özel İlim Okul Müdürü Halil Bulut ‘’ Öğrencilerimiz okulların kapanmasıyla birlikte yaz okulumuza gelerek özlenen çocukluğu tekrar yaşama fırsatı yakaladılar. Birlik ve beraberliğin yanı sıra sportif faaliyetlerle tatlı rekabeti yaşadılar, mutfak becerileri, el ve göz koordinasyonunu geliştirici etkinliklerde bulundular. Günümüzün en büyük sorunu olan çocuklarda ekran bağımlılığını bir nebze de olsa yok etmek, onlara daha sağlıklı bir yaz yaşatmak istedik. Aldığımız tepkilerden çok memnunuz. Yaz okulumuzun 2. döneminde de çocuklarımıza harika bir tatil yaşatmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Özel İlim Eğitim Kurumları, okulların kapanmasının ardından başlatmış olduğu 12 Haziran- 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında, 5-13 yaş grubuna yönelik ‘’ Çocukça Yaz Okulu’’ programının 1.dönemi sona erdi. ‘

Özel İlim Eğitim Kurumları, okulların kapanmasının ardından başlatmış olduğu 12 Haziran- 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında, 5-13 yaş grubuna yönelik ‘’ Çocukça Yaz Okulu’’ programının 1.dönemi sona erdi. ‘’ÇOCUKÇA YAZ OKULU’’ ile çocuklar drama - müzik ve eğlenceden sokak oyunlarına, bilimden doğaya ve fotoğrafçılığa, beslenme bilincinden bahçe uğraşılarına kadar dolu dolu bir yaz yaşadılar ve ve ilk dönemi geride bıraktılar.

Çocuklar gün içerisinde öğretmenlerinin hazırlamış olduğu programa uygun olarak;  futbol, voleybol yüzme, müzik - resim -el işleri -mutfak becerileri yanı sıra akıl oyunları, satranç ve bilimsel deneylerle de yer verdiler. Özel İlim Okul Müdürü Halil Bulut ‘’ Öğrencilerimiz okulların kapanmasıyla birlikte yaz okulumuza gelerek özlenen çocukluğu tekrar yaşama fırsatı yakaladılar. Birlik ve beraberliğin yanı sıra sportif faaliyetlerle tatlı rekabeti yaşadılar, mutfak becerileri, el ve göz koordinasyonunu geliştirici etkinliklerde bulundular. Günümüzün en büyük sorunu olan çocuklarda ekran bağımlılığını bir nebze de olsa yok etmek, onlara daha sağlıklı bir yaz yaşatmak istedik. Aldığımız tepkilerden çok memnunuz. Yaz okulumuzun 2. döneminde de çocuklarımıza harika bir tatil yaşatmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.