ÖZEL KONAK'TAN 100 KİTAP

Kocaeli 24.03.2016 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖZEL KONAK'TAN 100 KİTAP

AK Parti İl Kadın Kolları ve 12 ilçenin kadın kollarının birlikte başlattığı kitap kampanyasına bir destek de Özel Konak Hastanesi’nden geldi.

Özel Konak Hastaneleri’nin yapacağı 100 kitaplık yardım AK Parti il binasında düzenlenen basın açıklamasıyla duyuruldu. Basın açıklamasına; AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Vekili Emine Okanalp, Özel Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Göklü, Özel Konak Hastaneleri Kalite Direktörü Yeşim Uyutan, Özel Konak Hastaneleri Pazarlama ve İletişim Sorumlusu Hazan Yağcıoğlu Taştaner ve partili kadınlar katılım gösterdi. AK Parti İl Kadın Kolları ve 12 ilçenin kadın kollarının birlikte düzenlediği kampanya kapsamında Dilovası’nda bulunan Şehit İlimdar Atasoy İmam Hatip Lisesi’ne Dilovası Kadın Kolları’nın yapacağı kütüphaneye kitap yardımı da yapılacak.   Basın açıklamasında konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Okanalp, "AK Parti İl Kadın Kolları olarak 12 ilçemizde başlattığımız ‘Aydınlık Yarınlar İçin Bir Kitap da Sen Bağışla’ projemizi Konak Hastanesi yetkililerinin kampanyamıza yapmış oldukları kitap bağışıyla sonlandırdığımızı belirtmek isterim. Konak Hastanesi yetkililerine ve tüm çalışanlarına kampanyamıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Bağışlanan kitaplarımızı Dilovası Şehit İlimdar Atasoy İmam Hatip Lisesi’ne yeni bir kütüphane kazandırmak amacıyla Dilovası Kadın Kolları Başkanımız Gülay Artut’a teslim edeceğiz. Kadın Kollarımızın çalışmalarıyla kütüphanenin açılışı nisan ayında gerçekleştirilecek" ifadelerini kullandı.      KİTAP OKUYARAK BÜYÜDÜK Okanalp’in ardından konuşan Özel Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Metin Göklü, "Bu proje çok değerli bir proje kendilerini kutluyorum. Ülkemizde unutulmuş olan bir gerçeği orta çıkardı. Son yıllarda teknolojinin gelişmesi kitap okuma alışkanlığımızı ortadan kaldırdı. Biz kitap okuyarak büyüdük. O dönemlerde klasiklerin çocuğunu okuduk. Başka çaremiz yoktu. Kitap okumak çok farklı bir şeydir. Bir şeyi anlamanız için dokunmanız lazım. Hmeniz lazım. Kitabın rengi, ağırlığı kokusu vardır. Ekranlardan gördüğünüz şey ise anlıktır. İnşallah bu proje başka kurumlarda da yapılır da çocuklarımız kitap okumanın önemini anlamış olur. Konak ailesi olarak böyle bir projeye destek vermekten onur duyuyoruz" şeklinde konuştu.
AK Parti İl Kadın Kolları ve 12 ilçenin kadın kollarının birlikte başlattığı kitap kampanyasına bir destek de Özel Konak Hastanesi’nden geldi.

Özel Konak Hastaneleri’nin yapacağı 100 kitaplık yardım AK Parti il binasında düzenlenen basın açıklamasıyla duyuruldu. Basın açıklamasına; AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Vekili Emine Okanalp, Özel Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Göklü, Özel Konak Hastaneleri Kalite Direktörü Yeşim Uyutan, Özel Konak Hastaneleri Pazarlama ve İletişim Sorumlusu Hazan Yağcıoğlu Taştaner ve partili kadınlar katılım gösterdi. AK Parti İl Kadın Kolları ve 12 ilçenin kadın kollarının birlikte düzenlediği kampanya kapsamında Dilovası’nda bulunan Şehit İlimdar Atasoy İmam Hatip Lisesi’ne Dilovası Kadın Kolları’nın yapacağı kütüphaneye kitap yardımı da yapılacak. 

 Basın açıklamasında konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Okanalp, "AK Parti İl Kadın Kolları olarak 12 ilçemizde başlattığımız ‘Aydınlık Yarınlar İçin Bir Kitap da Sen Bağışla’ projemizi Konak Hastanesi yetkililerinin kampanyamıza yapmış oldukları kitap bağışıyla sonlandırdığımızı belirtmek isterim. Konak Hastanesi yetkililerine ve tüm çalışanlarına kampanyamıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Bağışlanan kitaplarımızı Dilovası Şehit İlimdar Atasoy İmam Hatip Lisesi’ne yeni bir kütüphane kazandırmak amacıyla Dilovası Kadın Kolları Başkanımız Gülay Artut’a teslim edeceğiz. Kadın Kollarımızın çalışmalarıyla kütüphanenin açılışı nisan ayında gerçekleştirilecek" ifadelerini kullandı. 

 

 

KİTAP OKUYARAK BÜYÜDÜK

Okanalp’in ardından konuşan Özel Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Metin Göklü, "Bu proje çok değerli bir proje kendilerini kutluyorum. Ülkemizde unutulmuş olan bir gerçeği orta çıkardı. Son yıllarda teknolojinin gelişmesi kitap okuma alışkanlığımızı ortadan kaldırdı. Biz kitap okuyarak büyüdük. O dönemlerde klasiklerin çocuğunu okuduk. Başka çaremiz yoktu. Kitap okumak çok farklı bir şeydir. Bir şeyi anlamanız için dokunmanız lazım. Hmeniz lazım. Kitabın rengi, ağırlığı kokusu vardır. Ekranlardan gördüğünüz şey ise anlıktır. İnşallah bu proje başka kurumlarda da yapılır da çocuklarımız kitap okumanın önemini anlamış olur. Konak ailesi olarak böyle bir projeye destek vermekten onur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.