Pazarda Zabıta Denetimi

Gebze 12.11.2021 - 15:58, Güncelleme: 12.11.2021 - 15:58
 

Pazarda Zabıta Denetimi

Pazarda Zabıta Denetimi

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede kurulan semt pazarlarında denetimlerini sürdürüyor. Kurallara uygun davranmayan esnaflar hizmetten men ediliyor.  Semt pazarlarında malların hileli etiketlenmesi, usul ve esaslara aykırı hareket edilmesi, pazardaki nizam ve intizama uyulmaması, çığırtkanlık yapmak suretiyle ürün satmaya çalışmak gibi birçok konuda denetim yapan Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, uyarılara rağmen bu kurallara uymayan pazarcı esnafına belediye encümeninin verdiği geçici süreli faaliyetten men kararını tebliğ ediyor.  Semt pazarlarında halk sağlığı ve vatandaşların huzur ortamında güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerin süreceğini dile getiren zabıta müdürlüğü yetkilileri; kuralları ihlal eden, hileli ve bozuk ürün satışı yapan esnaflar hakkında talep öneri ve şikayetlerini 0262 641 78 08 numaralı telefonu arayarak bildirmeleri çağrısında bulundu.   
Pazarda Zabıta Denetimi

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede kurulan semt pazarlarında denetimlerini sürdürüyor. Kurallara uygun davranmayan esnaflar hizmetten men ediliyor.

 Semt pazarlarında malların hileli etiketlenmesi, usul ve esaslara aykırı hareket edilmesi, pazardaki nizam ve intizama uyulmaması, çığırtkanlık yapmak suretiyle ürün satmaya çalışmak gibi birçok konuda denetim yapan Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, uyarılara rağmen bu kurallara uymayan pazarcı esnafına belediye encümeninin verdiği geçici süreli faaliyetten men kararını tebliğ ediyor.  Semt pazarlarında halk sağlığı ve vatandaşların huzur ortamında güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerin süreceğini dile getiren zabıta müdürlüğü yetkilileri; kuralları ihlal eden, hileli ve bozuk ürün satışı yapan esnaflar hakkında talep öneri ve şikayetlerini 0262 641 78 08 numaralı telefonu arayarak bildirmeleri çağrısında bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.