Perilere Nazar Değdi

Spor 29.11.2021 - 11:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 11:03
 

Perilere Nazar Değdi

Perilere Nazar Değdi

Kadınlar Basketbol Süper Liginde yarışan temsilcimiz, UMF Yapı İzmit Belediyespor evinde Botaş’a 61-69 yenildi ve bu sezonki üçüncü mağlubiyetle ayrıldı. Bununla birlikte sezona 5’te 0 başlayan Botaş ise ilk defa parkeden mutlu ayrıldı. BOTAŞ KENDİNDEN BEKLENİLMEYENİ YAPTI Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın  ilk yarısında Botaş kendisinden beklenilmeyeni yaptı. Hem hücumda hem de savunmada oldukça etkili olan Ankara ekibi Davis, Tilbe ve Ayşe Cora ile dış atışlarda isabet yakaladı ve ilk çeyreği 29-13 önde tamlamlarken soyunma odasına da 45-29 üstün gitti. Kayseri deplasmanında  20 sayıdan çeviren İzmit Belediyespor bir ara 19 sayı farkla geriye düştüğü rakibi karşısında üçüncü çeyrekte çok etkili bir oyun oynadı. PERİLER YAKLAŞTI AMA YAKALAYAMADI Bir ara farkı 4 sayıya kadar düşüren periler basit top kayıpları yaptı ve rakibinin kritik sayılarına karşı koyamadı. Son çeyrekte de fark 6-7 arasında gidip gelse de İzmit Belediyespor karşılaşmadan 61-69 mağlup ayrıldı. 21’de 2 gibi şok eden bir üçlük isabeti ile oynayan perilerde  Nirra Kendisine yapılan yakın  savunmadan bir türlü kurtulamadı. Amerikalı sporcu mücadeleyi 13’te 4’lük isabetle 9 sayı ile bitirdi. Ekibimizde  pota altında pes etmeyen ismi  Higgins’in 17 sayı, 14 ribaunt, 5 asist, Gülse’nin 11, İdil’in de 9 sayılı katkısı yeterli olmadı. KIRILMA ANLARINDA SARSICI SAYILAR DAVİS’TEN Oyunu 7 sayıyla bitiren Marina Solopova ise 9 üçlük atışında sabet yakalayamadı Sezonun ilk galibiyetini alan Botaş’ta Jazmine Davis oldukça  etkili başarılı bir performans sergiledi. Kırılma anlarında sarsıcı sayılar kaydeden  Davis 18 sayı ile oynadı. 24’te 11 üçlük isabeti ile oynayan Botaş’ta Tilbe 13, ve yine kritik anlarda sahneye çıkan Ayşe Cora 12, Pelin de 11 sayılık katkı ile galibiyette önemli rol oynadı. İzmit Belediyespor sezonun 7. maçını 4 Aralık Cumartesi günü ligde 2 galibiyeti bulunan Çankaya Üniversitesi ile oynayacak.
Perilere Nazar Değdi

Kadınlar Basketbol Süper Liginde yarışan temsilcimiz, UMF Yapı İzmit Belediyespor evinde Botaş’a 61-69 yenildi ve bu sezonki üçüncü mağlubiyetle ayrıldı. Bununla birlikte sezona 5’te 0 başlayan Botaş ise ilk defa parkeden mutlu ayrıldı.

BOTAŞ KENDİNDEN BEKLENİLMEYENİ YAPTI

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın  ilk yarısında Botaş kendisinden beklenilmeyeni yaptı. Hem hücumda hem de savunmada oldukça etkili olan Ankara ekibi Davis, Tilbe ve Ayşe Cora ile dış atışlarda isabet yakaladı ve ilk çeyreği 29-13 önde tamlamlarken soyunma odasına da 45-29 üstün gitti. Kayseri deplasmanında  20 sayıdan çeviren İzmit Belediyespor bir ara 19 sayı farkla geriye düştüğü rakibi karşısında üçüncü çeyrekte çok etkili bir oyun oynadı.

PERİLER YAKLAŞTI AMA YAKALAYAMADI

Bir ara farkı 4 sayıya kadar düşüren periler basit top kayıpları yaptı ve rakibinin kritik sayılarına karşı koyamadı. Son çeyrekte de fark 6-7 arasında gidip gelse de İzmit Belediyespor karşılaşmadan 61-69 mağlup ayrıldı. 21’de 2 gibi şok eden bir üçlük isabeti ile oynayan perilerde  Nirra Kendisine yapılan yakın  savunmadan bir türlü kurtulamadı. Amerikalı sporcu mücadeleyi 13’te 4’lük isabetle 9 sayı ile bitirdi. Ekibimizde  pota altında pes etmeyen ismi  Higgins’in 17 sayı, 14 ribaunt, 5 asist, Gülse’nin 11, İdil’in de 9 sayılı katkısı yeterli olmadı.

KIRILMA ANLARINDA SARSICI SAYILAR DAVİS’TEN

Oyunu 7 sayıyla bitiren Marina Solopova ise 9 üçlük atışında sabet yakalayamadı Sezonun ilk galibiyetini alan Botaş’ta Jazmine Davis oldukça  etkili başarılı bir performans sergiledi. Kırılma anlarında sarsıcı sayılar kaydeden  Davis 18 sayı ile oynadı. 24’te 11 üçlük isabeti ile oynayan Botaş’ta Tilbe 13, ve yine kritik anlarda sahneye çıkan Ayşe Cora 12, Pelin de 11 sayılık katkı ile galibiyette önemli rol oynadı. İzmit Belediyespor sezonun 7. maçını 4 Aralık Cumartesi günü ligde 2 galibiyeti bulunan Çankaya Üniversitesi ile oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.