PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

Kocaeli 26.04.2024 - 16:22, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:22
 

PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

Kocaelispor’un geçtiğimiz pazartesi günü oynadığı Ümraniyespor maçının ardından iki takıma da ceza geldi. Kocaelispor’a 50 bin, Ümraniyespor’a ise 80 bin TL para cezası kesildi

KOCAELİSPOR’A 50, ÜMRANİYESPOR’A 80 BİN  Kocaelispor'un deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaştığı 31. hafta mücadelesinin PFDK kararları açıklandı. PFDK tarafından Kocaelispor 50 bin TL ceza ve deplasman tribününde yer taraftarlara bloke cezası gelirken basın toplantısında müzik açan Ümraniyespor’a ise, Maraton Tribünü E - K bloklarda yer alan taraftara bloke cezası ve 80 bin TL para cezası verildi. Kocaelispor’a çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ceza verilirken, Ümraniyepsor’a hem çirkin ve kötü tezahürat hem de sportmenliğe aykırı davranışlardan dolayı ceza kesildi.  YASİN KURT’A 19 BİN TL PARA CEZASI  Öte yandan Kocaelispor yardımcı antrenörlerinden Yasin Kurt da, Ümraniyespor maçında ceza aldı. Kurt, Bandırmaspor maçında yedek kulübesi ve soyunma odasına giremeyecek. Ayrıca Yasin hocaya 19 bin TL de para cezası verildi. Kurt’a verilen cezanın sebebi ise, sportmenliğe aykırı hareket olarak açıklandı.  
Kocaelispor’un geçtiğimiz pazartesi günü oynadığı Ümraniyespor maçının ardından iki takıma da ceza geldi. Kocaelispor’a 50 bin, Ümraniyespor’a ise 80 bin TL para cezası kesildi

KOCAELİSPOR’A 50, ÜMRANİYESPOR’A 80 BİN

 Kocaelispor'un deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaştığı 31. hafta mücadelesinin PFDK kararları açıklandı. PFDK tarafından Kocaelispor 50 bin TL ceza ve deplasman tribününde yer taraftarlara bloke cezası gelirken basın toplantısında müzik açan Ümraniyespor’a ise, Maraton Tribünü E - K bloklarda yer alan taraftara bloke cezası ve 80 bin TL para cezası verildi. Kocaelispor’a çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ceza verilirken, Ümraniyepsor’a hem çirkin ve kötü tezahürat hem de sportmenliğe aykırı davranışlardan dolayı ceza kesildi.

 YASİN KURT’A 19 BİN TL PARA CEZASI

 Öte yandan Kocaelispor yardımcı antrenörlerinden Yasin Kurt da, Ümraniyespor maçında ceza aldı. Kurt, Bandırmaspor maçında yedek kulübesi ve soyunma odasına giremeyecek. Ayrıca Yasin hocaya 19 bin TL de para cezası verildi. Kurt’a verilen cezanın sebebi ise, sportmenliğe aykırı hareket olarak açıklandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.