19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pimtaş’tan yıllık 400 ton su tasarrufu

Gündem 12.03.2021 - 15:25, Güncelleme: 12.03.2021 - 15:25
 

Pimtaş’tan yıllık 400 ton su tasarrufu

YERLİ VE MİLLİ

PİMTAŞ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, geliştirdikleri Su Tasarruf Perlatörü ile yıllık 300-400 ton arasında su tasarrufu sağlanacağını açıkladı. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, su tasarrufuna dikkat çekmek için yerli ve milli ürün geliştiren PİMTAŞ A.Ş.’yi ziyaret etti. Yaman’a AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi eşlik etti. Ziyarette su tasarrufuna dikkat çekilirken geliştirilen özel ürün hakkında PİMTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz bilgi verdi. Tahmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İklim değişikliği, endüstriyelleşme ve nüfus artışı dünya genelinde su kaynaklarının etkin kullanımının önemini artırıyor. Dünyada bu sıkıntılara dikkat çekmek isteyen Pimtaş Plastik olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya, İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Raif Öztürk ile bir toplantı gerçekleştirdik. YERLİ ÜRÜNLER GENİŞLETİLECEK Toplantıda ‘Su Hazinedir. Bu hazineyi korumak için tasarruf edelim’ konusu gündemimizdeydi. Pimtaş Plastik olarak suyun tasarrufu için yeni bir ürün geliştirdik. Ürünümüz: Su Tasarruf Perlatörü. Pimtaş Plastik olarak geliştirdiğimiz Perlatör, günlük 2 saat sürekli kullanılan bir muslukta yıllık 300-400 ton arasında su tasarrufu yapıyor. 1 yılda sebze ve meyveleri açık musluk altında yıkanan sudan 16 ton su tasarrufu etmemizi sağlıyor. Dişlerimizi fırçalarken açık bıraktığımız musluktan 1 yılda 10,5 ton su tasarruf edilmesine yardımcı oluyor. Tüm bu istatistikler 1,5-3 bar su basıncına göre hesaplanmıştır. Suyu korumak yaşamı korumaktır. Tasarruf edeceğimiz her su damlası, dünyanın başka bir yerinde yaşamın tek kaynağı olabilir. Yapılan toplantı da dünyanın sorunlarını dikkate alarak verdiği önem çerçevesinde ürün gamımızı genişleterek yerli ürünlerle hizmet vereceğiz.”
YERLİ VE MİLLİ

PİMTAŞ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, geliştirdikleri Su Tasarruf Perlatörü ile yıllık 300-400 ton arasında su tasarrufu sağlanacağını açıkladı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, su tasarrufuna dikkat çekmek için yerli ve milli ürün geliştiren PİMTAŞ A.Ş.’yi ziyaret etti. Yaman’a AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi eşlik etti. Ziyarette su tasarrufuna dikkat çekilirken geliştirilen özel ürün hakkında PİMTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz bilgi verdi. Tahmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İklim değişikliği, endüstriyelleşme ve nüfus artışı dünya genelinde su kaynaklarının etkin kullanımının önemini artırıyor. Dünyada bu sıkıntılara dikkat çekmek isteyen Pimtaş Plastik olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya, İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Raif Öztürk ile bir toplantı gerçekleştirdik.

YERLİ ÜRÜNLER GENİŞLETİLECEK

Toplantıda ‘Su Hazinedir. Bu hazineyi korumak için tasarruf edelim’ konusu gündemimizdeydi. Pimtaş Plastik olarak suyun tasarrufu için yeni bir ürün geliştirdik. Ürünümüz: Su Tasarruf Perlatörü. Pimtaş Plastik olarak geliştirdiğimiz Perlatör, günlük 2 saat sürekli kullanılan bir muslukta yıllık 300-400 ton arasında su tasarrufu yapıyor. 1 yılda sebze ve meyveleri açık musluk altında yıkanan sudan 16 ton su tasarrufu etmemizi sağlıyor. Dişlerimizi fırçalarken açık bıraktığımız musluktan 1 yılda 10,5 ton su tasarruf edilmesine yardımcı oluyor. Tüm bu istatistikler 1,5-3 bar su basıncına göre hesaplanmıştır. Suyu korumak yaşamı korumaktır. Tasarruf edeceğimiz her su damlası, dünyanın başka bir yerinde yaşamın tek kaynağı olabilir. Yapılan toplantı da dünyanın sorunlarını dikkate alarak verdiği önem çerçevesinde ürün gamımızı genişleterek yerli ürünlerle hizmet vereceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.