Plaj futbolu milli takımımız finalde kaybetti

Spor 14.09.2021 - 10:07, Güncelleme: 14.09.2021 - 10:07
 

Plaj futbolu milli takımımız finalde kaybetti

Plaj futbolu milli takımımız finalde kaybetti

Avrupa A Ligi'ne tekrar yer alabilmek için Portekiz'in Figueira Da Foz şehrinde bulunan Plaj Futbolu Milli Takımımız, finalde karşılaştığı Estonya'ya 4-3 kaybetti ve turnuvayı 2. sırada tamamladı. Ay-Yıldızlılarımızın golleri Barış (2) ve Volkan'dan geldi. Milliler 2022 yılında Avrupa B Ligi'nde bir daha yükselme mücadelesi içinde olacak. NELER YAPMIŞTIK? Grubundaki ilk maçında Litvanya'ya 3-0 mağlup olan Plaj Futbolu Milli Takımımız, ikinci maçında Yunanistan'ı 7-5, üçüncü maçında Kazakistan'ı 9-2 mağlup etmişti. Üçüncülük maçında Moldova; Yunanistan'ı 5-2 yendi. Beşincilik mücadelesinde Çek Cumhuriyeti, Kazakistan karşısında 9-2'lik üstünlük sağladı. 7.'lik karşılaşmasında ise Litvanya, İsveç'i 4-3 yenmeyi başardı.
Plaj futbolu milli takımımız finalde kaybetti

Avrupa A Ligi'ne tekrar yer alabilmek için Portekiz'in Figueira Da Foz şehrinde bulunan Plaj Futbolu Milli Takımımız, finalde karşılaştığı Estonya'ya 4-3 kaybetti ve turnuvayı 2. sırada tamamladı. Ay-Yıldızlılarımızın golleri Barış (2) ve Volkan'dan geldi. Milliler 2022 yılında Avrupa B Ligi'nde bir daha yükselme mücadelesi içinde olacak.

NELER YAPMIŞTIK?

Grubundaki ilk maçında Litvanya'ya 3-0 mağlup olan Plaj Futbolu Milli Takımımız, ikinci maçında Yunanistan'ı 7-5, üçüncü maçında Kazakistan'ı 9-2 mağlup etmişti. Üçüncülük maçında Moldova; Yunanistan'ı 5-2 yendi. Beşincilik mücadelesinde Çek Cumhuriyeti, Kazakistan karşısında 9-2'lik üstünlük sağladı. 7.'lik karşılaşmasında ise Litvanya, İsveç'i 4-3 yenmeyi başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.