19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Play-Off cepte

Spor 29.04.2024 - 17:24, Güncelleme: 29.04.2024 - 17:24
 

Play-Off cepte

Kendi sahasında Bandırmaspor'u 3-1 yenen Kocaelispor Play-Off biletini cebine koyarken, lig üçüncülüğünü son haftaya kadar kovalayacak. Yeşil-Siyahlı ekip son iki maçında Bodrumspor FK ve Sakaryaspor'u yenerse Play-Off finali oynamaya hak kazanacak

GÖKHAN'DAN BÜYÜK HATA Kocaelispor, Trendyol 1. Ligi'in 32. haftasında kendi evinde Bandırmaspor'u 3-1 yenerek moral buldu. Maçın ilk yarısında oyunun hakimi olan yeşil-siyahlı ekip tıpkı Ümraniyespor maçında olduğu gibi  Bandırmaspor karşısında yakaladığı net pozisyonları gole çeviremedi. Müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, 55. dakikada kaleci Gökhan Değirmenci'nin kısa pası pahalıya mal oldu ve konuk ekip 1-0 öne geçti.    8 DAKİKADA 3 GOL ATTIK Şoku üzerinden çabuk atan Körfez ekibi 66.dakikada Yusuf Cihat Çelik'in mükemmel füzesiyle skorda dengeyi sağladı.69. Dakikada sahneye çıkan Pedro Amaral durumu 2-1 yaptı. 74. Dakikada Josip Vukoviç attığı golle maçın skorunu tayin etti. Bu skorun ardından 55 puana yükselen ve Play-Off biletini cebine koyan yeşil-siyahlılar son iki maçında Bodrumspor FK ve Sakaryaspor'u yenerse Play-Off finali oynamaya hak kazanacak.   
Kendi sahasında Bandırmaspor'u 3-1 yenen Kocaelispor Play-Off biletini cebine koyarken, lig üçüncülüğünü son haftaya kadar kovalayacak. Yeşil-Siyahlı ekip son iki maçında Bodrumspor FK ve Sakaryaspor'u yenerse Play-Off finali oynamaya hak kazanacak

GÖKHAN'DAN BÜYÜK HATA

Kocaelispor, Trendyol 1. Ligi'in 32. haftasında kendi evinde Bandırmaspor'u 3-1 yenerek moral buldu. Maçın ilk yarısında oyunun hakimi olan yeşil-siyahlı ekip tıpkı Ümraniyespor maçında olduğu gibi  Bandırmaspor karşısında yakaladığı net pozisyonları gole çeviremedi. Müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, 55. dakikada kaleci Gökhan Değirmenci'nin kısa pası pahalıya mal oldu ve konuk ekip 1-0 öne geçti. 

 

Play-Off cepte

8 DAKİKADA 3 GOL ATTIK

Şoku üzerinden çabuk atan Körfez ekibi 66.dakikada Yusuf Cihat Çelik'in mükemmel füzesiyle skorda dengeyi sağladı.69. Dakikada sahneye çıkan Pedro Amaral durumu 2-1 yaptı. 74. Dakikada Josip Vukoviç attığı golle maçın skorunu tayin etti. Bu skorun ardından 55 puana yükselen ve Play-Off biletini cebine koyan yeşil-siyahlılar son iki maçında Bodrumspor FK ve Sakaryaspor'u yenerse Play-Off finali oynamaya hak kazanacak. 

 

Play-Off cepte

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.