Polislerden engelli çocuklara anlamlı ziyaret

Darıca (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2023 - 16:30, Güncelleme: 25.09.2023 - 14:15
 

Polislerden engelli çocuklara anlamlı ziyaret

Polislerden engelli çocuklara anlamlı ziyaret

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde görme ve bedensel engelli kardeşleri ziyaret ederek hayallerini gerçekleştiren polis ekipleri, çocuklarla birlikte şarkı söyleyerek eğlencelerine ortak oldu. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. "Minik Yürekler Güvende Projesi" çerçevesinde polis ekipleri biri görme engelli, diğeri görme ve bedensel engelli olan kardeşlere misafir oldu. Polisleri çok seven kardeşlerin hayalini gerçekleşirken, şarkı ve bağlama eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Çocuklara günün anısına çeşitli hediyeler verildi.
Polislerden engelli çocuklara anlamlı ziyaret

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde görme ve bedensel engelli kardeşleri ziyaret ederek hayallerini gerçekleştiren polis ekipleri, çocuklarla birlikte şarkı söyleyerek eğlencelerine ortak oldu.
Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. "Minik Yürekler Güvende Projesi" çerçevesinde polis ekipleri biri görme engelli, diğeri görme ve bedensel engelli olan kardeşlere misafir oldu. Polisleri çok seven kardeşlerin hayalini gerçekleşirken, şarkı ve bağlama eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Çocuklara günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.