Prestij Cephe'den Dev Anlaşma

Gebze 14.04.2023 - 15:58, Güncelleme: 14.04.2023 - 17:00
 

Prestij Cephe'den Dev Anlaşma

Gebze'de faaliyet göstermekte olan Prestij Cephe firmasının, yönetim kurulu başkanı sevilen iş insanı ve siyasetçi Özkan Gedik bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

 Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı işler ile ulusal ve uluslararası dev işlere imza atan ve  ismini Dünya çapında duyuran  Gebze'de faaliyet göstermekte olan  Cephe Kaplama firması Prestij Cephe Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesinde (TEKNOSAB) faaliyet göstermekte olan  Türkiye'nin dev kuruluşlarından Küçükoğlu Holding ile iş sözleşmesini imzaladı. Sadece ulusal değil uluslararası arenada'da mükemmel işler yaparak ülkemize katma değer sunan  Prestij Cephe Ülkemizde'ki kriz ortamına rağmen durmak bilmiyor .Toyota'ya yedek parça üreten Ülkemizin devlerinden Küçükoğlu Holding'in Bursa'da (TEKNOSAB) yeni yatırırımı  projesinde Prestij Cephe'yi tercih etti. Prestij Cephe Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Gedik Teşekkür etti. Ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sunan Ak-pres A,Ş Toksan otomotiv A,Ş Aktoy motorlu Araçlar A,Ş AKteknik kalıp A,Ş Otomotiv Nobi inşaat A,Ş ve Transfer Kalıp A,Ş grup firmaları bulunan yaklaşık 1500 çalışanı ile Toyota'ya yedek parça üreten Küçükoğlu Holding'in yeni yatırımı olan 25.000 M2 kapalı alana sahip Bursa Teknosap'ta yapımı devam eden Ak-Pres A,Ş Hendek fabrikasında Küçükoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Neslihan Küçükoğlu Demirtaş ile bir araya gelerek yaptık.Küçükoğlu Holding'e  ülkemize ve firmamıza hayırlı olmasını dileriz.2014 yılından bugüne kadar Toksan A.Ş Gebze, Ak-Pres A.Ş Hendek ve Aktoy Toyota plaza projelerinde bizi tercih eden kaliteden vazgeçmeyen Küçükoğlu ailesine teşekkür ediyor saygılar sunuyorum dedi.
Gebze'de faaliyet göstermekte olan Prestij Cephe firmasının, yönetim kurulu başkanı sevilen iş insanı ve siyasetçi Özkan Gedik bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

 Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı işler ile ulusal ve uluslararası dev işlere imza atan ve  ismini Dünya çapında duyuran  Gebze'de faaliyet göstermekte olan  Cephe Kaplama firması Prestij Cephe Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesinde (TEKNOSAB) faaliyet göstermekte olan  Türkiye'nin dev kuruluşlarından Küçükoğlu Holding ile iş sözleşmesini imzaladı.
Sadece ulusal değil uluslararası arenada'da mükemmel işler yaparak ülkemize katma değer sunan  Prestij Cephe Ülkemizde'ki kriz ortamına rağmen durmak bilmiyor .Toyota'ya yedek parça üreten Ülkemizin devlerinden Küçükoğlu Holding'in Bursa'da (TEKNOSAB) yeni yatırırımı  projesinde Prestij Cephe'yi tercih etti.


Prestij Cephe Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Gedik Teşekkür etti.
Ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sunan Ak-pres A,Ş Toksan otomotiv A,Ş Aktoy motorlu Araçlar A,Ş AKteknik kalıp A,Ş Otomotiv Nobi inşaat A,Ş ve Transfer Kalıp A,Ş grup firmaları bulunan yaklaşık 1500 çalışanı ile Toyota'ya yedek parça üreten Küçükoğlu Holding'in yeni yatırımı olan 25.000 M2 kapalı alana sahip Bursa Teknosap'ta yapımı devam eden Ak-Pres A,Ş Hendek fabrikasında Küçükoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Neslihan Küçükoğlu Demirtaş ile bir araya gelerek yaptık.Küçükoğlu Holding'e  ülkemize ve firmamıza hayırlı olmasını dileriz.2014 yılından bugüne kadar Toksan A.Ş Gebze, Ak-Pres A.Ş Hendek ve Aktoy Toyota plaza projelerinde bizi tercih eden kaliteden vazgeçmeyen Küçükoğlu ailesine teşekkür ediyor saygılar sunuyorum dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.