Ramazan’da fırınlara denetim arttırıldı

Dilovası 14.06.2016 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ramazan’da fırınlara denetim arttırıldı

Dilovası Belediyesi Zabıta Ekipleri, ramazan ayı nedeniyle ilçe genelindeki fırınlara denetimleri sıklaştırarak hijyeniklik, çalışanların genel temizlikleri, pide gramajları dahil bir çok konuda denetim yaptı.

Dilovası Belediyesi Zabıta İhtisas Ekipleri, Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ramazan ayı nedeniyle pide ve ekmek tüketiminin arttığı bir dönemde olası su istimaller ve mağduriyetlerin yaşanmasının önüne geçmek için Belediye Zabıta İhtisas ekipleri ilçe genelindeki pide ve ekmek fırınlarına özel bir denetim ekibiyle denetimler sıklaştırıldı. Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “ramazan münasebetiyle zabıta ihtisas ekiplerimiz halkın çokça tükettiği pide ekmek gibi ürünlerin gramaj denetimleri yapılmıştır. Zabıta ihtisas ekibi olarak ilçemizde yapılan fırın denetimlerde pide gramajları kontrole tabi olmuş gramajlarda sıkıntı rastlanmamıştır. Genel temizlik personel soyunma odaları bone eldiven kolluk. kontrolleri yapılmış. fırınların ruhsat denetimleri ile hijyen belgelerinde eksik olan kuruluşlara gerekli cezalar verilerek uyarılar yapılmıştır” dedi. 
Dilovası Belediyesi Zabıta Ekipleri, ramazan ayı nedeniyle ilçe genelindeki fırınlara denetimleri sıklaştırarak hijyeniklik, çalışanların genel temizlikleri, pide gramajları dahil bir çok konuda denetim yaptı.

Dilovası Belediyesi Zabıta İhtisas Ekipleri, Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ramazan ayı nedeniyle pide ve ekmek tüketiminin arttığı bir dönemde olası su istimaller ve mağduriyetlerin yaşanmasının önüne geçmek için Belediye Zabıta İhtisas ekipleri ilçe genelindeki pide ve ekmek fırınlarına özel bir denetim ekibiyle denetimler sıklaştırıldı.

Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “ramazan münasebetiyle zabıta ihtisas ekiplerimiz halkın çokça tükettiği pide ekmek gibi ürünlerin gramaj denetimleri yapılmıştır. Zabıta ihtisas ekibi olarak ilçemizde yapılan fırın denetimlerde pide gramajları kontrole tabi olmuş gramajlarda sıkıntı rastlanmamıştır. Genel temizlik personel soyunma odaları bone eldiven kolluk. kontrolleri yapılmış. fırınların ruhsat denetimleri ile hijyen belgelerinde eksik olan kuruluşlara gerekli cezalar verilerek uyarılar yapılmıştır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.