Ramil ile Burak ceza sınırına geldi

Spor 15.04.2024 - 19:30, Güncelleme: 16.04.2024 - 00:03
 

Ramil ile Burak ceza sınırına geldi

Giresun maçında sarı kart gören Ramil ile Burak, ceza sınırına geldiler. İki ismin çok dikkatli olmaları gerekiyor.

BURAK’IN 7, RAMİL’İN 3’ÜNCÜ SARI KARTI Kocaelispor’da Giresun maçında sarı kart gören iki isim ceza sınırına geldi. Devre arasında takıma katılan ve ilk golünü Karadeniz ekibinin ağlarına gönderen Ramil Altay ve Göztepe’den sonra üçüncü kez sarı kart gördü. Burak Öksüz ise bir kez 4 sarı kart cezalısı durumuna düştükten sonra Erzurum ve G.Birliği maçlarında sarı karttan nasibini almıştı. Deneyimli isim pazar akşamı 7’inci sarı kartını görmüş oldu.  İki futbolcu bir kez daha sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler. Bu arada Giresun maçında Barış Alıcı bu sezonki ikinci sarı kartını gördü.
Giresun maçında sarı kart gören Ramil ile Burak, ceza sınırına geldiler. İki ismin çok dikkatli olmaları gerekiyor.

BURAK’IN 7, RAMİL’İN 3’ÜNCÜ SARI KARTI

Kocaelispor’da Giresun maçında sarı kart gören iki isim ceza sınırına geldi. Devre arasında takıma katılan ve ilk golünü Karadeniz ekibinin ağlarına gönderen Ramil Altay ve Göztepe’den sonra üçüncü kez sarı kart gördü. Burak Öksüz ise bir kez 4 sarı kart cezalısı durumuna düştükten sonra Erzurum ve G.Birliği maçlarında sarı karttan nasibini almıştı. Deneyimli isim pazar akşamı 7’inci sarı kartını görmüş oldu.  İki futbolcu bir kez daha sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler. Bu arada Giresun maçında Barış Alıcı bu sezonki ikinci sarı kartını gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.