Recep Avcı’dan 100 bin TL pirim dopingi!

Genel 10.04.2023 - 16:44, Güncelleme: 10.04.2023 - 16:44
 

Recep Avcı’dan 100 bin TL pirim dopingi!

Gebzespor eski başkanı Recep Avcı, Gebzespor için tarihi önem taşıyan Pazar günkü maç için herkese çağrıda bulundu.

Gebzespor eski başkanı Recep Avcı, Gebzespor için tarihi önem taşıyan Pazar günkü maç için herkese çağrıda bulundu. “Gebzeliyim diyen herkesi Pazar günü bekliyorum” diyen Avcı, ”Ben Recep Avcı olarak yıllardır bu kulübe verdiğim emek kamuoyu tarafından bilinmektedir. Takımı ateşlemek adına kendi şahsım adıma 100.000 TL prim açıklıyorum. Gebze de yaşayan ve imkanı olan herkesi bu maça davet ediyor maddi ve manevi desteklerini bekliyorum. Başta Gebze Kaymakamımız olmak üzere Belediye Başkanımızı, siyasi parti ilçe başkanlarımızı, tüm partilerin milletvekili adaylarını Bursa‘da görmek istiyoruz. BUGÜN DEĞİLSE NE ZAMAN.” Diye konuştu.
Gebzespor eski başkanı Recep Avcı, Gebzespor için tarihi önem taşıyan Pazar günkü maç için herkese çağrıda bulundu.

Gebzespor eski başkanı Recep Avcı, Gebzespor için tarihi önem taşıyan Pazar günkü maç için herkese çağrıda bulundu. “Gebzeliyim diyen herkesi Pazar günü bekliyorum” diyen Avcı, ”Ben Recep Avcı olarak yıllardır bu kulübe verdiğim emek kamuoyu tarafından bilinmektedir. Takımı ateşlemek adına kendi şahsım adıma 100.000 TL prim açıklıyorum.

Gebze de yaşayan ve imkanı olan herkesi bu maça davet ediyor maddi ve manevi desteklerini bekliyorum. Başta Gebze Kaymakamımız olmak üzere Belediye Başkanımızı, siyasi parti ilçe başkanlarımızı, tüm partilerin milletvekili adaylarını Bursa‘da görmek istiyoruz. BUGÜN DEĞİLSE NE ZAMAN.” Diye konuştu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.