Recep Durul: Şansımızı kaybetmedik

Spor 19.03.2024 - 14:49, Güncelleme: 19.03.2024 - 14:49
 

Recep Durul: Şansımızı kaybetmedik

Kocaelispor Başkan Vekili Recep Durul gazetemize yaptığı açıklamada, "Yeni dönem camiamıza hayırlı olsun. Biz beyaz bir sayfa açıyoruz. Takımı ayağa kaldırmak ve başarıyı sağlamak için futbolcularımızın inancını ve motivasyonu artıracağız.'' dedi

“TAKIMI AYAĞA KALDIRACAĞIZ” Sezon sonuna kadar Kocaelispor başkanlık görevini üstlenen Recep Durul gazetemize yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi: "Öncelikle yeni dönem camiamıza hayırlı olsun. Kocaelispor'umuz bu kentin değeridir, gerçeğidir ve güneşidir. Geride bıraktığımız günleri unutup yeni sürece odaklanmalıyız. Biz beyaz bir sayfa açıyoruz. Takımı ayağa kaldırmak ve başarıyı sağlamak için futbolcularımızın inancını ve motivasyonunu artıracağız. Hocamızla ve futbolcularımızla bire bire görüşme yapacağız. Aksayan sorunlarımızı tespit ederek yeni bir enerji ile çok daha iyi olacağız." diye konuştu. “SADECE KREDİLERİMİZİ TÜKETTİK” Kocaelispor Başkan Vekili Recep Durul takımın ligdeki durumuyla alakalı ise şunları söyledi: " Son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarıyla sadece kredilerimizi tükettik. Kaybedilmiş bir şey yok. Şansımızı kaybetmedik. Kalan tüm maçlarımızı kazanarak hedefimize varmak istiyoruz. Pozitif yanımızı sahaya yansıtarak başarılı sonuçlar alacağız. Lige verilen ara bizim için büyük fırsat oldu. Camiamızın tüm paydaşlarıyla birlikte Göztepe maçına hazırlanacağız. Bu maçta dolu tribünler önünde taraftarlarımızın desteği ile rakibimizi yenerek gücümüzü göstereceğiz." şeklinde konuştu.
Kocaelispor Başkan Vekili Recep Durul gazetemize yaptığı açıklamada, "Yeni dönem camiamıza hayırlı olsun. Biz beyaz bir sayfa açıyoruz. Takımı ayağa kaldırmak ve başarıyı sağlamak için futbolcularımızın inancını ve motivasyonu artıracağız.'' dedi

“TAKIMI AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Sezon sonuna kadar Kocaelispor başkanlık görevini üstlenen Recep Durul gazetemize yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi: "Öncelikle yeni dönem camiamıza hayırlı olsun. Kocaelispor'umuz bu kentin değeridir, gerçeğidir ve güneşidir. Geride bıraktığımız günleri unutup yeni sürece odaklanmalıyız. Biz beyaz bir sayfa açıyoruz. Takımı ayağa kaldırmak ve başarıyı sağlamak için futbolcularımızın inancını ve motivasyonunu artıracağız. Hocamızla ve futbolcularımızla bire bire görüşme yapacağız. Aksayan sorunlarımızı tespit ederek yeni bir enerji ile çok daha iyi olacağız." diye konuştu.

“SADECE KREDİLERİMİZİ TÜKETTİK”

Kocaelispor Başkan Vekili Recep Durul takımın ligdeki durumuyla alakalı ise şunları söyledi: " Son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarıyla sadece kredilerimizi tükettik. Kaybedilmiş bir şey yok. Şansımızı kaybetmedik. Kalan tüm maçlarımızı kazanarak hedefimize varmak istiyoruz. Pozitif yanımızı sahaya yansıtarak başarılı sonuçlar alacağız. Lige verilen ara bizim için büyük fırsat oldu. Camiamızın tüm paydaşlarıyla birlikte Göztepe maçına hazırlanacağız. Bu maçta dolu tribünler önünde taraftarlarımızın desteği ile rakibimizi yenerek gücümüzü göstereceğiz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.