Saadet geziyor

Darıca 06.01.2015 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Saadet geziyor

Saadet Partisi Darıca ilçe yönetimi ilçe Başkanı Oğuzhan Ayyıldız başkanlığında Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ'U makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarete Halkla ilişkiler Başkanı Selim ÇETİNKAYA, Dış ilişkiler Başkanı Mustafa gül ve Basın yayın sorumlusu Emin GÜRCAN’ın katılımıyla gerçekleşti. Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanlığına atandıktan sonra ziyaretlerini hızla devam ettiren Oğuzhan AYYILDIZ ve yönetimi, ilçe Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ 'u ziyaret edip görüş alış verişlerinle bulundu. İlçe başkanı Oğuzhan AYYILDIZ aktif çalışmalarınızı ve gayretinizi takdir ediyoruz. Yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim. “Dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “ Toplumumuzun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, ancak eğitimle mümkündür. Bu nedenle çocuk ve gençlerimizin vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel olguları takip eden, ruh ve beden sağlığına sahip, doğru düşünen ve sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir. Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü, ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Hedefimiz hep beraber eksikliklerimizi gidererek ilçemizde eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmektir.” dedi.  -- ​
Saadet Partisi Darıca ilçe yönetimi ilçe Başkanı Oğuzhan Ayyıldız başkanlığında Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ'U makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarete Halkla ilişkiler Başkanı Selim ÇETİNKAYA, Dış ilişkiler Başkanı Mustafa gül ve Basın yayın sorumlusu Emin GÜRCAN’ın katılımıyla gerçekleşti. Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanlığına atandıktan sonra ziyaretlerini hızla devam ettiren Oğuzhan AYYILDIZ ve yönetimi, ilçe Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ 'u ziyaret edip görüş alış verişlerinle bulundu. İlçe başkanı Oğuzhan AYYILDIZ aktif çalışmalarınızı ve gayretinizi takdir ediyoruz. Yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim. “Dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “ Toplumumuzun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, ancak eğitimle mümkündür. Bu nedenle çocuk ve gençlerimizin vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel olguları takip eden, ruh ve beden sağlığına sahip, doğru düşünen ve sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir. Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü, ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Hedefimiz hep beraber eksikliklerimizi gidererek ilçemizde eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmektir.” dedi. 

-- ​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.