“Sadece yazıklar olsun”

Siyaset 15.06.2021 - 17:02, Güncelleme: 15.06.2021 - 17:02
 

“Sadece yazıklar olsun”

AK PARTİLİ HASAN SOBA’DAN GÖRÜNTÜLERE TEPKİ;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'in gerçekleştirdiği görüşmesi sırasında çekilen fotoğraflar üzerinden algı oluşturmak isteyen İngiliz Financial Times Gazetesi’ne tepki gösterdi. NATO zirvesinde sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile yan yana geldi. Biden, Erdoğan'ı görünce yanına kadar gitti ve o sırada koltukta oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan ayağa kalkarak selamlaştı. İki liderin selamlaşma anı ve daha sonrasındaki samimi diyaloğu dikkatlerden kaçmazken İngiliz Financial Times Gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalkarken çekilmiş fotoğrafını manşetten kullanarak sanki Biden'ın önünde diz çökmüş gibi göstermeye kalktı. Bu terbiyesizliğe sessiz kalmayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, fotoğrafın orijinal halini sosyal medyadan video ile gösterdi. “YAZIKLAR OLSUN” İngiliz Financial Times Gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'in ayaküstü görüşmesinde çekilen bir kare üzerinden algı yaparak, Erdoğan’ı Biden'a karşı eğilmiş gibi göstermeye kalkmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba ise duruma sessiz kalmayarak tepki gösterdi. Soba, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden'in gerçekleştirdiği görüşme sırasında montaj videoları ile yalan görüntüler paylaşanlara sert çıkarak, “Halk TV sahibi ve Sözcü gazetesi sahibi Londra'da, Fox TV sahibi İsrail'de, Cumhuriyet Gazetesi sahibi Almanya'da yaşıyor. Aşağıdaki videoyu yayınlayan Oda TV’yi bilmiyorum. Ama izleyicileri Türkiye’de… Sadece yazıklar olsun” diyerek sert tepki gösterdi.
AK PARTİLİ HASAN SOBA’DAN GÖRÜNTÜLERE TEPKİ;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'in gerçekleştirdiği görüşmesi sırasında çekilen fotoğraflar üzerinden algı oluşturmak isteyen İngiliz Financial Times Gazetesi’ne tepki gösterdi.

NATO zirvesinde sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile yan yana geldi. Biden, Erdoğan'ı görünce yanına kadar gitti ve o sırada koltukta oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan ayağa kalkarak selamlaştı. İki liderin selamlaşma anı ve daha sonrasındaki samimi diyaloğu dikkatlerden kaçmazken İngiliz Financial Times Gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalkarken çekilmiş fotoğrafını manşetten kullanarak sanki Biden'ın önünde diz çökmüş gibi göstermeye kalktı. Bu terbiyesizliğe sessiz kalmayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, fotoğrafın orijinal halini sosyal medyadan video ile gösterdi.

“YAZIKLAR OLSUN”

İngiliz Financial Times Gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'in ayaküstü görüşmesinde çekilen bir kare üzerinden algı yaparak, Erdoğan’ı Biden'a karşı eğilmiş gibi göstermeye kalkmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba ise duruma sessiz kalmayarak tepki gösterdi. Soba, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden'in gerçekleştirdiği görüşme sırasında montaj videoları ile yalan görüntüler paylaşanlara sert çıkarak, “Halk TV sahibi ve Sözcü gazetesi sahibi Londra'da, Fox TV sahibi İsrail'de, Cumhuriyet Gazetesi sahibi Almanya'da yaşıyor. Aşağıdaki videoyu yayınlayan Oda TV’yi bilmiyorum. Ama izleyicileri Türkiye’de… Sadece yazıklar olsun” diyerek sert tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.