19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saide Arslan, Yaşar Çakmak’ı da çıldırttı!

Siyaset 06.01.2021 - 18:17, Güncelleme: 06.01.2021 - 18:17
 

Saide Arslan, Yaşar Çakmak’ı da çıldırttı!

Saide Arslan, Yaşar Çakmak’ı da çıldırttı!

Gebze Belediyesi 2021 yılının ilk meclisine imza attı. Meclisin başında sunulan iyi dilekler zaman ilerledikçe yerini tartışmalara bıraktı. CHP Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Saide Arslan hemen hemen görüşülen her maddede Başkan Büyükgöz ile söz düellosuna girişti. Ocak ayının ilk meclisi Başkan Büyükgöz ile meclis üyesi Saide Arslan arasında bir nevi düelloya sahne olurken bu konuşmalara zaman zaman Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak ve diğer AK Parti üyeleri de katıldı. MECLİS SONUNDA DA SÜRDÜ CHP Grup sözcüsü Saide Arslan’ın Hünkar Çayırı’nın Millet Bahçesi olması konusu başta olmak üzere muhtarlara yapılacak olan yardım maddesinde sık sık Başkan Büyükgöz’ün sözünü kesmesi üzerine Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak, Arslan ve CHP gurubuna tepki dolu sözler sarf etti. Mütevazı ve sakin kişiliğiyle tanınan Çakmak’ın Ocak ayı meclis toplantısında sinirlerine hakim olamadığı gözlemlenirken görenler duruma bir hayli şaşırdı. Hemen hemen her meclis toplantısında alışık olduğumuz görüntüler aynı biçimde devam ederken CHP Grup sözcüsü Saide Arslan’ın meclis toplantısı sonunda da Başkan Büyükgöz ile sık sık ikili diyaloğa girmesi basın mensuplarının bazılarınca da tepkiyle karşılandı.  
Saide Arslan, Yaşar Çakmak’ı da çıldırttı!

Gebze Belediyesi 2021 yılının ilk meclisine imza attı. Meclisin başında sunulan iyi dilekler zaman ilerledikçe yerini tartışmalara bıraktı. CHP Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Saide Arslan hemen hemen görüşülen her maddede Başkan Büyükgöz ile söz düellosuna girişti. Ocak ayının ilk meclisi Başkan Büyükgöz ile meclis üyesi Saide Arslan arasında bir nevi düelloya sahne olurken bu konuşmalara zaman zaman Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak ve diğer AK Parti üyeleri de katıldı.

MECLİS SONUNDA DA SÜRDÜ

CHP Grup sözcüsü Saide Arslan’ın Hünkar Çayırı’nın Millet Bahçesi olması konusu başta olmak üzere muhtarlara yapılacak olan yardım maddesinde sık sık Başkan Büyükgöz’ün sözünü kesmesi üzerine Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak, Arslan ve CHP gurubuna tepki dolu sözler sarf etti. Mütevazı ve sakin kişiliğiyle tanınan Çakmak’ın Ocak ayı meclis toplantısında sinirlerine hakim olamadığı gözlemlenirken görenler duruma bir hayli şaşırdı. Hemen hemen her meclis toplantısında alışık olduğumuz görüntüler aynı biçimde devam ederken CHP Grup sözcüsü Saide Arslan’ın meclis toplantısı sonunda da Başkan Büyükgöz ile sık sık ikili diyaloğa girmesi basın mensuplarının bazılarınca da tepkiyle karşılandı.  

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.