19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şamil Tahmaz’ın ilk hedefi!

Gebze 30.12.2020 - 14:58, Güncelleme: 30.12.2020 - 16:43
 

Şamil Tahmaz’ın ilk hedefi!

Endüstri yapı tarım ve plastik sektöründe hizmet veren bölgemizin dev sanayi kuruluşu Pimtaş Plastik A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Endüstri yapı tarım ve plastik sektöründe hizmet veren bölgemizin dev sanayi kuruluşu Pimtaş Plastik A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Bölgemizin tanınan saygın iş insanlarından, Pimtaş Plastik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Genel yayın yönetmeniz Abbas Sır’ın da yer aldığı ziyarette samimi mesajlar vererek soruları yanıtlayan Tahmaz, dikkat çekici açıklamalar yaptı. AKILLI TARIMDA GEBZE’DE 1 MİLYON M2 LİK HEDEF Avrupa başta olmak üzere 106 ülkeye ihracat yaptıkları bilgisini veren Şamil Tahmaz, iç pazarda ise 81 ilde satış yaptıklarını söyledi. Pandemi döneminde ticari faaliyetlerinin aksamaması için yeni yöntemler geliştirdiklerini anlatan Şamil Tahmaz, "Temassız ticaret lokasyonlarımız ile dış ticaret çalışmalarımızda, lojistik ekiplerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını düşünerek, uygun çalışma modeli sağlıyoruz. Bu kapsamda video konferans oturumları gerçekleştiriyoruz. Temassız ticaret konusundaki paylaşımlarımızla çalışmalarımız, yeni normal düzene ayak uydurarak devam ediyor." diye konuştu. Pimtaş olarak akıllı tarım projesine sıcak baktıklarını ifade eden Tahmaz, pandemi sürecinde tarımın ne denli kıymetli olduğunu hepimiz gördük. Hedefimiz, yerli ve milli olmak. Endüstriyel tarımda etkinlik bir hayli önemli. Akıllı tarım uygulamasında Gebze için 1milyon metrekarelik bir hedefimiz var. TAHMAZ’DAN SİYASETE YEŞİL IŞIK ‘Siyasete girmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna üstü kapalı olsa da yeşil ışık yakan Tahmaz, “Bir sanayici olarak her konuda aktif ve ilişkilerini güçlü tutan kişiler olmalıyız. Siyaset, hiç kuşku yok ki ekonomiyi tetikleyen bir yapı. Hiçbir parti gözetmeksizin, tüm siyasi partilerimiz ile iç içe olarak iyi bir iletişim kurduğumuzu söyleyebilirim. Elbette hükümetin tavsiyeleri ve belirlediği yol haritasına göre gitmemiz son derece doğal ve olması gereken bir şey. Bu, hangi hükümet gelirse gelsin böyle olmalı” SEVE SEVE YAPARIZ “Hepimizin ortak gayesi ülkemizi büyütmek. Bu büyümede hepimize önemli görevler düşüyor. Biz olaya Kocaeli olarak, Türkiye olarak bakıyoruz. Hepimizin ülkemize borcu var. Yaşadığımız yere ise daha çok… Günü ve zamanı geldiğinde üzerimize düşen ve yapmamız gereken bir şey varsa seve yaparız” diyerek siyaset için açık kapı bıraktı. 2021’DE ÇOK ÇALIŞMALIYIZ 2020 yılının ülkemiz adına ‘acı’ bir yıl olduğunu üzüntüyle ifade eden Tahmaz, “Herkes bu zorlu dönemde mücadele vermeye çalışarak görevini yaptı. Hepimiz geride bıraktığımız yıldan bir takım dersler çıkararak 2021’e umutla ve azimle bakmalıyız. Ülkemiz için, çok çalışmaya ihtiyacımız var. 2021 yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Endüstri yapı tarım ve plastik sektöründe hizmet veren bölgemizin dev sanayi kuruluşu Pimtaş Plastik A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Endüstri yapı tarım ve plastik sektöründe hizmet veren bölgemizin dev sanayi kuruluşu Pimtaş Plastik A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Bölgemizin tanınan saygın iş insanlarından, Pimtaş Plastik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Genel yayın yönetmeniz Abbas Sır’ın da yer aldığı ziyarette samimi mesajlar vererek soruları yanıtlayan Tahmaz, dikkat çekici açıklamalar yaptı.

AKILLI TARIMDA GEBZE’DE 1 MİLYON M2 LİK HEDEF

Avrupa başta olmak üzere 106 ülkeye ihracat yaptıkları bilgisini veren Şamil Tahmaz, iç pazarda ise 81 ilde satış yaptıklarını söyledi. Pandemi döneminde ticari faaliyetlerinin aksamaması için yeni yöntemler geliştirdiklerini anlatan Şamil Tahmaz, "Temassız ticaret lokasyonlarımız ile dış ticaret çalışmalarımızda, lojistik ekiplerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını düşünerek, uygun çalışma modeli sağlıyoruz. Bu kapsamda video konferans oturumları gerçekleştiriyoruz. Temassız ticaret konusundaki paylaşımlarımızla çalışmalarımız, yeni normal düzene ayak uydurarak devam ediyor." diye konuştu. Pimtaş olarak akıllı tarım projesine sıcak baktıklarını ifade eden Tahmaz, pandemi sürecinde tarımın ne denli kıymetli olduğunu hepimiz gördük. Hedefimiz, yerli ve milli olmak. Endüstriyel tarımda etkinlik bir hayli önemli. Akıllı tarım uygulamasında Gebze için 1milyon metrekarelik bir hedefimiz var.

TAHMAZ’DAN SİYASETE YEŞİL IŞIK

‘Siyasete girmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna üstü kapalı olsa da yeşil ışık yakan Tahmaz, “Bir sanayici olarak her konuda aktif ve ilişkilerini güçlü tutan kişiler olmalıyız. Siyaset, hiç kuşku yok ki ekonomiyi tetikleyen bir yapı. Hiçbir parti gözetmeksizin, tüm siyasi partilerimiz ile iç içe olarak iyi bir iletişim kurduğumuzu söyleyebilirim. Elbette hükümetin tavsiyeleri ve belirlediği yol haritasına göre gitmemiz son derece doğal ve olması gereken bir şey. Bu, hangi hükümet gelirse gelsin böyle olmalı”

SEVE SEVE YAPARIZ

“Hepimizin ortak gayesi ülkemizi büyütmek. Bu büyümede hepimize önemli görevler düşüyor. Biz olaya Kocaeli olarak, Türkiye olarak bakıyoruz. Hepimizin ülkemize borcu var. Yaşadığımız yere ise daha çok… Günü ve zamanı geldiğinde üzerimize düşen ve yapmamız gereken bir şey varsa seve yaparız” diyerek siyaset için açık kapı bıraktı.

2021’DE ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

2020 yılının ülkemiz adına ‘acı’ bir yıl olduğunu üzüntüyle ifade eden Tahmaz, “Herkes bu zorlu dönemde mücadele vermeye çalışarak görevini yaptı. Hepimiz geride bıraktığımız yıldan bir takım dersler çıkararak 2021’e umutla ve azimle bakmalıyız. Ülkemiz için, çok çalışmaya ihtiyacımız var. 2021 yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.