Samsun’dan puansız döndük, umutsuz değil!

Spor 23.01.2022 - 15:16, Güncelleme: 23.01.2022 - 15:29
 

Samsun’dan puansız döndük, umutsuz değil!

Samsun’dan puansız döndük, umutsuz değil!

Spor Toto Süper Ligde ikinci devreye üst üste iki mağlubiyetlerle başlayan temsilcimiz Kocaelispor, adına işler istenildiği gibi devam etmiyordu. Sezonun ilk 3 puanını Samsun’dan alan körfez ekibi özelikle dakika 20’den 30. Dakikaya dek şahane bir oyun sergilerken yarı bitmeden geride kalması moralleri bozdu. İkinci yarıda ise işleri iyiye çeviremeyen ekibimiz oyun sonu 3 golle 3 puana veda etti. SKORDA EŞİTLİĞİ SAĞLADIK OYUNDA DEĞİL Henüz 3. Dakikada Yasin Öztekin, 8’de ise  Fofana, 11’de ise tekrar Yasin uygun pozisyonda fırsatı değerlendiremedi.  13’te Bir türlü yarı sahasında topu kaybeden Kocaelispor, Yasin’in topu almasına sol çaprazdan vuruş yapmasına engel olamazken, savunmadan seken top dışarıya çıktı. 14’te ev sahibi Samsun, Bateau’nun şutunda, kalecimiz İsmet harika bir kurtarış yaptı. HARİKA OYNADIK AMA SONUÇLANDIRAMADIK Zaman geçtikçe oyunu dengeleyen Kocaelispor 15’te Diop’un kafa vuruşu vurdu, üstten dışarıya çıktı. 16’da yine Diop’tan önce son anda kaleci Nurullah soluna uzandı ve topun kontrolünü sağladı. 17’de Pereira bir an  beklemenin ardından vuruşunu yaptı, Nurullah sağına yatarak kurtarışını gerçekleştirdi. 19’da Ceza sahası sağ çaprazında Pereira çalım atarak geçmek istedi, fakat başarılı olamadı. 21’de İlyas’ın ceza sahası dışından çektiği şut yerden sekti ve kaleci Nurullah’ta kaldı. HER ŞEY ÜST ÜSTE GELDİ 28’de Fofana’nın sol çaprazdan yaptığı vuruşu kalecimiz İsmet kurtardı. 30’da Samsunspor’da Yasin ‘in vuruşu , top üstten az farkla dışarıya çıktı. 37’de Tomane, savunmanın bir anlık dalgınlığında seken topa oldukçarahat şekilde vurdu, ve ağlara gönderdi: 1-0. 38’de Kocaelispor 10 kişi kaldı, Diogo gole giden Tomane’yi düşürdü, direkt kırmızı kart gördü. 42’de Samsunspor farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanattan yapılan ortada Mandjeck’in ters kafa vuruşu sonrası top sağ köşeden ağlarla buluştu: 2-0. Yarı böyle tamamlarken 74’te Hasan Kılıç’ın golü skoru ev sahibi lehine tayin etti. Böylece ekibimiz haftayı yine puansız kapatırken 2. Yarıda henüz 3 puanı bir arada göremedi.
Samsun’dan puansız döndük, umutsuz değil!

Spor Toto Süper Ligde ikinci devreye üst üste iki mağlubiyetlerle başlayan temsilcimiz Kocaelispor, adına işler istenildiği gibi devam etmiyordu. Sezonun ilk 3 puanını Samsun’dan alan körfez ekibi özelikle dakika 20’den 30. Dakikaya dek şahane bir oyun sergilerken yarı bitmeden geride kalması moralleri bozdu. İkinci yarıda ise işleri iyiye çeviremeyen ekibimiz oyun sonu 3 golle 3 puana veda etti.

SKORDA EŞİTLİĞİ SAĞLADIK OYUNDA DEĞİL

Henüz 3. Dakikada Yasin Öztekin, 8’de ise  Fofana, 11’de ise tekrar Yasin uygun pozisyonda fırsatı değerlendiremedi.  13’te Bir türlü yarı sahasında topu kaybeden Kocaelispor, Yasin’in topu almasına sol çaprazdan vuruş yapmasına engel olamazken, savunmadan seken top dışarıya çıktı. 14’te ev sahibi Samsun, Bateau’nun şutunda, kalecimiz İsmet harika bir kurtarış yaptı.

HARİKA OYNADIK AMA SONUÇLANDIRAMADIK

Zaman geçtikçe oyunu dengeleyen Kocaelispor 15’te Diop’un kafa vuruşu vurdu, üstten dışarıya çıktı. 16’da yine Diop’tan önce son anda kaleci Nurullah soluna uzandı ve topun kontrolünü sağladı. 17’de Pereira bir an  beklemenin ardından vuruşunu yaptı, Nurullah sağına yatarak kurtarışını gerçekleştirdi. 19’da Ceza sahası sağ çaprazında Pereira çalım atarak geçmek istedi, fakat başarılı olamadı. 21’de İlyas’ın ceza sahası dışından çektiği şut yerden sekti ve kaleci Nurullah’ta kaldı.

HER ŞEY ÜST ÜSTE GELDİ

28’de Fofana’nın sol çaprazdan yaptığı vuruşu kalecimiz İsmet kurtardı. 30’da Samsunspor’da Yasin ‘in vuruşu , top üstten az farkla dışarıya çıktı. 37’de Tomane, savunmanın bir anlık dalgınlığında seken topa oldukçarahat şekilde vurdu, ve ağlara gönderdi: 1-0. 38’de Kocaelispor 10 kişi kaldı, Diogo gole giden Tomane’yi düşürdü, direkt kırmızı kart gördü. 42’de Samsunspor farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanattan yapılan ortada Mandjeck’in ters kafa vuruşu sonrası top sağ köşeden ağlarla buluştu: 2-0. Yarı böyle tamamlarken 74’te Hasan Kılıç’ın golü skoru ev sahibi lehine tayin etti. Böylece ekibimiz haftayı yine puansız kapatırken 2. Yarıda henüz 3 puanı bir arada göremedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.