19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sancaklı: Yuvaya döndüğüm için çok mutluyum

Gündem 05.05.2024 - 10:40, Güncelleme: 05.05.2024 - 10:45
 

Sancaklı: Yuvaya döndüğüm için çok mutluyum

Partisine yeniden dönen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli'ye gelerek teşkilatla buluştu. Sancaklı, "Bu 4 ay benim için çok zor geçti. Bu sürede Kocaeli'ye gelmedim. Yuvaya döndüğüm için çok mutluyum" dedi

Yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamalar sonucu partisinden istifa eden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri dönmüştü. Sancaklı, bugün Kocaeli'ye gelerek teşkilatla bir araya geldi. MHP Kocaeli İl Başkanlığı önünde partililer tarafından meşalelerle karşılanan Sancaklı, parti binasına geçerek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. DEMİRBAŞ: YUVANA HOŞGELDİN Programda ilk olarak konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, “Liderimiz talimatları ve daveti ile yuvasına dönmüştür. Kaptanımızın dönüşünü tüm kademelerimizle mutlulukla karşıladık. Bu süreç içerisinde Saffet Sancaklı Kocaeli’nin sadece kaptanı değil Kocaeli’nin kendisidir. Yuvana ve kardeşlerinin yanına hoşgeldin ağabey. Bu vesile ile Genel Başkanımıza teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi. SANCAKLI: FİZİKİ OLARAK YOKTUM Partiye dönüş sürecini anlatan Saffet Sancaklı, "9 Aralık’ta Genel Başkanımızın isteğiyle istifa etmiştim. Ardından başkanımız 'Kaptan yuvana dön' dedi. Bu 4 ay benim için çok zor geçti. Bu sürede sosyal medyamı da kapattım ve Kocaeli'ye gelmedim. Doğru olmazdı. Yuvaya döndüğüm için çok mutluyum. Aslında zaten buradaydım. Fiziki olarak yoktum sadece. Liderimiz bir talimat verdi onu uyguladık. Bıraktığımız yerden devam ediyoruz. ÜLKENİN SİGORTASIYIZ' Partimiz ülkenin sigortasıdır. 4 ayda içim burulmuştu. Seçim çalışmalarına da katılamadım. Hiçbir spekülasyon da yoktu aslında. Bir haber işleri buraya getirdi. Kampa girdik diyebilirim aslında. Ama çok özlemişim. Teşkilatımız da çok özlemiş beni. Aynı enerji ile devam edeceğim. MHP'nin oylarına, Türkiye genelinde seçimlere girdiği bölgelerde bakılmalıdır. Ayrıca Kocaeli'de 9 belediyenin başkan yardımcılığını almak MHP için bir başarıdır" ifadelerini kullandı. "MİLLETİMİZ YAKIŞTIRIYOR" Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri ile ilgili konuşan Sancaklı, "TFF başkanlığını Türk milleti bana yakıştırıyor. Meclis'teki spor yasası ile ilgili çalışmalarım ortada. Ama ben MHP milletvekiliyim. Bu konuda bir şey söyleyemem ama milletimiz yakıştırıyor" dedi.
Partisine yeniden dönen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli'ye gelerek teşkilatla buluştu. Sancaklı, "Bu 4 ay benim için çok zor geçti. Bu sürede Kocaeli'ye gelmedim. Yuvaya döndüğüm için çok mutluyum" dedi

Yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamalar sonucu partisinden istifa eden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri dönmüştü. Sancaklı, bugün Kocaeli'ye gelerek teşkilatla bir araya geldi. MHP Kocaeli İl Başkanlığı önünde partililer tarafından meşalelerle karşılanan Sancaklı, parti binasına geçerek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DEMİRBAŞ: YUVANA HOŞGELDİN

Programda ilk olarak konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, “Liderimiz talimatları ve daveti ile yuvasına dönmüştür. Kaptanımızın dönüşünü tüm kademelerimizle mutlulukla karşıladık. Bu süreç içerisinde Saffet Sancaklı Kocaeli’nin sadece kaptanı değil Kocaeli’nin kendisidir. Yuvana ve kardeşlerinin yanına hoşgeldin ağabey. Bu vesile ile Genel Başkanımıza teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

SANCAKLI: FİZİKİ OLARAK YOKTUM

Partiye dönüş sürecini anlatan Saffet Sancaklı, "9 Aralık’ta Genel Başkanımızın isteğiyle istifa etmiştim. Ardından başkanımız 'Kaptan yuvana dön' dedi. Bu 4 ay benim için çok zor geçti. Bu sürede sosyal medyamı da kapattım ve Kocaeli'ye gelmedim. Doğru olmazdı. Yuvaya döndüğüm için çok mutluyum. Aslında zaten buradaydım. Fiziki olarak yoktum sadece. Liderimiz bir talimat verdi onu uyguladık. Bıraktığımız yerden devam ediyoruz.

ÜLKENİN SİGORTASIYIZ'

Partimiz ülkenin sigortasıdır. 4 ayda içim burulmuştu. Seçim çalışmalarına da katılamadım. Hiçbir spekülasyon da yoktu aslında. Bir haber işleri buraya getirdi. Kampa girdik diyebilirim aslında. Ama çok özlemişim. Teşkilatımız da çok özlemiş beni. Aynı enerji ile devam edeceğim. MHP'nin oylarına, Türkiye genelinde seçimlere girdiği bölgelerde bakılmalıdır. Ayrıca Kocaeli'de 9 belediyenin başkan yardımcılığını almak MHP için bir başarıdır" ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMİZ YAKIŞTIRIYOR"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri ile ilgili konuşan Sancaklı, "TFF başkanlığını Türk milleti bana yakıştırıyor. Meclis'teki spor yasası ile ilgili çalışmalarım ortada. Ama ben MHP milletvekiliyim. Bu konuda bir şey söyleyemem ama milletimiz yakıştırıyor" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.