Sarı Yeşil Sevdanın Yüzü 2 Haftadır Gülmüyor!

Spor 15.11.2021 - 10:34, Güncelleme: 15.11.2021 - 10:34
 

Sarı Yeşil Sevdanın Yüzü 2 Haftadır Gülmüyor!

Sarı Yeşil Sevdanın Yüzü 2 Haftadır Gülmüyor!

3. Lig 2. Grup’ta yarışan temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, evinde Alanya Kestelspor’u konuk etti. Karşılaşmanın daha ilk dakikası dolmadan henüz 30. Saniyesinde Buğrahan Tuncay’ın kaydettiği gol ile geriye düşen sarı yeşilliler ilk yarı tamamlanmadan 33. Dakikada Batuhan Kurt’un aradaki farkı 2’ye çıkartmasına engel olamadı. Son 20 dakikada oyun üstünlüğünü elinde tutan ve birçok fırsatı değerlendiremeyen Redoks Darıca Gençlerbirliği aradığı golü bir türlü bulamadı. Evinde aldığı mağlubiyetin ardından var olan 10 puanını yükseltemedi. Bununla birlikte müsabaka hakemleri iyi bir yönetim sergiledi. Ekibimiz hafta arası mesaisinde Siirt İl Özel İdare ile rekabet edecek. 17 Kasım Çarşamba günkü karşılaşmanın ilk düdüğü 13.00’te çalacak.
Sarı Yeşil Sevdanın Yüzü 2 Haftadır Gülmüyor!

3. Lig 2. Grup’ta yarışan temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, evinde Alanya Kestelspor’u konuk etti.

Karşılaşmanın daha ilk dakikası dolmadan henüz 30. Saniyesinde Buğrahan Tuncay’ın kaydettiği gol ile geriye düşen sarı yeşilliler ilk yarı tamamlanmadan 33. Dakikada Batuhan Kurt’un aradaki farkı 2’ye çıkartmasına engel olamadı. Son 20 dakikada oyun üstünlüğünü elinde tutan ve birçok fırsatı değerlendiremeyen Redoks Darıca Gençlerbirliği aradığı golü bir türlü bulamadı. Evinde aldığı mağlubiyetin ardından var olan 10 puanını yükseltemedi. Bununla birlikte müsabaka hakemleri iyi bir yönetim sergiledi. Ekibimiz hafta arası mesaisinde Siirt İl Özel İdare ile rekabet edecek. 17 Kasım Çarşamba günkü karşılaşmanın ilk düdüğü 13.00’te çalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.