Sedef’in gelinlik partisinde buluştular

Darıca 26.07.2021 - 12:00, Güncelleme: 26.07.2021 - 12:00
 

Sedef’in gelinlik partisinde buluştular

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, down sendromlu Sedef’in hayalini gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Melek Arıkan’ın girişimleriyle Sedef için gelinlik partisi düzenleyen Bir Umut, güzeller güzeli Sedef’e unutulmaz bir an yaşattı.

Bölgemizin aktif ve etkili kuruluşlarından Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, dernek üyelerinden down sendromlu Sedef’in hayalini gerçeğe kavuşturdu. Gelinlik giyme hayali kuran Sedef için gelinlik partisi düzenleyen Bir Umut, harika bir organizasyona imza atarak gönüllere dokundu. Darıca Belediye Başkanı muzaffer Bıyık’ın katkılarıyla gerçekleşen eğlenceli etkinlik ile ilgili açıklama yapan dernek başkanı Melek Arıkan, organizasyonda emeği geçen herkese Ayrı ayrı teşekkür etti. MELEK ARIKAN TEŞEKKÜR ETTİ “Yok ki bir birimizden farkımız. Down sendromlu kızımız sevgili prensesimiz Sedef’imizin gelinlik partisinde onlar mutlu bizler mutlu olduk. Derneği’mizin aracılığında Darıca Belediye’mizin katkılarıyla gerçekleşen bu mutluluk anımızda bizleri onurlandıran Belediye başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık beye, çelengiyle mutluluk veren Gebze Ticaret odası yönetim kurul başkanı Sayın Nail Çiler ve değerli eşi Sevgi Çiler hanıma Gebze ilçe sağlık müdürü personeli ve basın danışmanı sevgili Halil Beşer kardeşime, kızımızın gelinlik hazırlığında bulunan Koçak Gelinlik’in sahibi sayın Şengül Koçak’a, üyem Sevgi ve Nurgül hanıma, tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür eder sağlık dolu yaşamlar dileriz” ifadelerini kullandı.
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, down sendromlu Sedef’in hayalini gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Melek Arıkan’ın girişimleriyle Sedef için gelinlik partisi düzenleyen Bir Umut, güzeller güzeli Sedef’e unutulmaz bir an yaşattı.

Bölgemizin aktif ve etkili kuruluşlarından Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, dernek üyelerinden down sendromlu Sedef’in hayalini gerçeğe kavuşturdu. Gelinlik giyme hayali kuran Sedef için gelinlik partisi düzenleyen Bir Umut, harika bir organizasyona imza atarak gönüllere dokundu. Darıca Belediye Başkanı muzaffer Bıyık’ın katkılarıyla gerçekleşen eğlenceli etkinlik ile ilgili açıklama yapan dernek başkanı Melek Arıkan, organizasyonda emeği geçen herkese Ayrı ayrı teşekkür etti.

MELEK ARIKAN TEŞEKKÜR ETTİ

“Yok ki bir birimizden farkımız. Down sendromlu kızımız sevgili prensesimiz Sedef’imizin gelinlik partisinde onlar mutlu bizler mutlu olduk. Derneği’mizin aracılığında Darıca Belediye’mizin katkılarıyla gerçekleşen bu mutluluk anımızda bizleri onurlandıran Belediye başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık beye, çelengiyle mutluluk veren Gebze Ticaret odası yönetim kurul başkanı Sayın Nail Çiler ve değerli eşi Sevgi Çiler hanıma Gebze ilçe sağlık müdürü personeli ve basın danışmanı sevgili Halil Beşer kardeşime, kızımızın gelinlik hazırlığında bulunan Koçak Gelinlik’in sahibi sayın Şengül Koçak’a, üyem Sevgi ve Nurgül hanıma, tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür eder sağlık dolu yaşamlar dileriz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.