Selda Yavuz Darıca’da

Darıca 12.11.2021 - 16:14, Güncelleme: 12.11.2021 - 16:14
 

Selda Yavuz Darıca’da

Selda Yavuz Darıca’da

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere bütün gününü Darıca'ya ayırdı. Ziyaretlerinde Selda Yavuz’a Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın eşi Dilek Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşi Havva Bıyık, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Burçin Şen, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak eşlik ettiler. Yavuz ilk olarak Darıca'da ikamet eden Şehit ailelerini ziyaret etti. Şehitlerimizin emanetlerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar dileyen Bayan Yavuz, “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz, sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” dedi. Darıca ilçemizde ikamet eden Kıbrıs Gazileri İbrahim Yeniay ile Dumlu Yazıcı’yı hanelerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Bayan Yavuz: “Sizler bizim her zaman övünç kaynağımız oldunuz. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir” dedi. İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İLE GÖRÜŞTÜ Bayan Yavuz, 5 şehit ailemizi, 2 gazi ailemizi, 3 engelli, 2 yaşlımızı, 2 ekonomik yoksunluk içinde bulunan toplam 14 aileyi de hanelerinde ziyaret etti. Hanelerin kapısını çalan ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Bayan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti. MUHTAR EŞLERİ VE BAYAN MUHTARLARLA İSTİŞARELER YAPILDI Darıca İlçe programı kapsamında muhtar eşleri ve bayan muhtarlarla da bir araya gelen Bayan Yavuz, muhtar eşlerinin mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin tespitinde önemli görevleri olduğunu ve onlardan mahallelerindeki vatandaşları yakından takip etmelerini, gerçekten ihtiyaç sahibi aileler varsa bu aileleri tespit etmelerini isteyerek, katılımları nedeniyle muhtar eşlerine teşekkür etti. TEDAVİ GÖREN ÖĞRENCİLER ZİYARET EDİLDİ Selda Yavuz daha sonra, trafik kazasında yaralanan ve tedavileri Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden 4 yaralı öğrenciyi ziyaret edip, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık durumları hakkında Başhekim Prof. Dr. Mustafa Güneş’ten bilgi aldı.  
Selda Yavuz Darıca’da

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere bütün gününü Darıca'ya ayırdı.

Ziyaretlerinde Selda Yavuz’a Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın eşi Dilek Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşi Havva Bıyık, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Burçin Şen, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak eşlik ettiler.

Yavuz ilk olarak Darıca'da ikamet eden Şehit ailelerini ziyaret etti. Şehitlerimizin emanetlerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar dileyen Bayan Yavuz, “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz, sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” dedi. Darıca ilçemizde ikamet eden Kıbrıs Gazileri İbrahim Yeniay ile Dumlu Yazıcı’yı hanelerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Bayan Yavuz: “Sizler bizim her zaman övünç kaynağımız oldunuz. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir” dedi.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İLE GÖRÜŞTÜ

Bayan Yavuz, 5 şehit ailemizi, 2 gazi ailemizi, 3 engelli, 2 yaşlımızı, 2 ekonomik yoksunluk içinde bulunan toplam 14 aileyi de hanelerinde ziyaret etti. Hanelerin kapısını çalan ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Bayan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

MUHTAR EŞLERİ VE BAYAN MUHTARLARLA İSTİŞARELER YAPILDI

Darıca İlçe programı kapsamında muhtar eşleri ve bayan muhtarlarla da bir araya gelen Bayan Yavuz, muhtar eşlerinin mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin tespitinde önemli görevleri olduğunu ve onlardan mahallelerindeki vatandaşları yakından takip etmelerini, gerçekten ihtiyaç sahibi aileler varsa bu aileleri tespit etmelerini isteyerek, katılımları nedeniyle muhtar eşlerine teşekkür etti.

TEDAVİ GÖREN ÖĞRENCİLER ZİYARET EDİLDİ

Selda Yavuz daha sonra, trafik kazasında yaralanan ve tedavileri Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden 4 yaralı öğrenciyi ziyaret edip, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık durumları hakkında Başhekim Prof. Dr. Mustafa Güneş’ten bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.