19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sen yoksan 1 kişi eksiğiz!

Spor 22.03.2015 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Sen yoksan 1 kişi eksiğiz!

Nefesler tutuldu, Gebze tarihi Leventspor maçını bekliyor. Gebze Alaettin Kurt Stadı tribünleri tamamen doldurmayı hedefleyen Gebzespor yönetimi, tarihi maç öncesinde Gebzelilere seslendi: Sen yoksan 1 kişi eksiğiz!

Gebze Alaettin Kurt Stadı, tarihi günlerden birine şahitlik yapmaya hazırlanıyor. Bugün oynanacak olan Leventspor maçında tribünleri doldurmak için seferber olan Gebzespor yönetimi, yoğun bir mesaiyle hazırlıklarını sürdürüyor. 25 bin davetiye bastıran Gebzespor Kulübü, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nı bayram yerine çevirmeye kararlı. Yaşlısı genci, kadını erkeği, 7’den 70’e bir çok kesim bu tarihe güne şahitlik etmek üzere tribünleri hınca hınç dolduracak. Bu önemli günde taraftarlarına 3 puan hediye etmek isteyen Gebzesporlu futbolcular, Leventspor karşılaşmasına ekstra motive oluyorlar. Son iki haftada alınan galibiyetlerle kendine gelen Mor Menekşeler, Çayırovaspor galibiyetini Leventspor maçında taçlandırmak istiyorlar. İLKER ÇAKIR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK Başkanlık koltuğuna oturduğu 19 Temmuz 2014 tarihinden bu yana Gebzespor Kulübü’nde önemli işlere imza atan, kulübü ayağa kaldıran ve bölgemizde yeniden spor heyecanının yaşanmasında başrol oynayan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, bugün oynanacak olan Leventspor maçında tribünleri tamamen doldurarak gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Tarihi maç öncesinde STK, dernekler, kurum ve kuruluşları maça özel olarak davet eden Başkan Çakır, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nı eski günlerdeki gibi doldurarak önemli mesajlar vermeyi hedefliyor. İKİ TAKIM DA FORMDA Gebzespor ile Leventspor arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmadan gol sesi çıkmamıştı. Ligde 39 puanla 3’ncü sırada bulunan Leventspor, son 9 maçta yenilgi yüzü görmeyerek çok iyi bir grafik çizdi. Bu süreçte 5 galibiyet ve 3 beraberlik alan İstanbul temsilcisi, son 3 maçta da kalesini gole kapatarak başarılı bir performans ortaya koydu. Temsilcimiz Gebzespor ise ligde oynadığı son 2 karşılaşmadan 6 puan çıkararak yükselen form grafiğini devam ettirdi. İki takımın çok formda olması sebebiyle, oldukça keyifli ve zevkli bir karşılaşma olacağını tahmin ediliyor.  
Nefesler tutuldu, Gebze tarihi Leventspor maçını bekliyor. Gebze Alaettin Kurt Stadı tribünleri tamamen doldurmayı hedefleyen Gebzespor yönetimi, tarihi maç öncesinde Gebzelilere seslendi: Sen yoksan 1 kişi eksiğiz!

Gebze Alaettin Kurt Stadı, tarihi günlerden birine şahitlik yapmaya hazırlanıyor. Bugün oynanacak olan Leventspor maçında tribünleri doldurmak için seferber olan Gebzespor yönetimi, yoğun bir mesaiyle hazırlıklarını sürdürüyor. 25 bin davetiye bastıran Gebzespor Kulübü, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nı bayram yerine çevirmeye kararlı. Yaşlısı genci, kadını erkeği, 7’den 70’e bir çok kesim bu tarihe güne şahitlik etmek üzere tribünleri hınca hınç dolduracak. Bu önemli günde taraftarlarına 3 puan hediye etmek isteyen Gebzesporlu futbolcular, Leventspor karşılaşmasına ekstra motive oluyorlar. Son iki haftada alınan galibiyetlerle kendine gelen Mor Menekşeler, Çayırovaspor galibiyetini Leventspor maçında taçlandırmak istiyorlar.

İLKER ÇAKIR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK

Başkanlık koltuğuna oturduğu 19 Temmuz 2014 tarihinden bu yana Gebzespor Kulübü’nde önemli işlere imza atan, kulübü ayağa kaldıran ve bölgemizde yeniden spor heyecanının yaşanmasında başrol oynayan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, bugün oynanacak olan Leventspor maçında tribünleri tamamen doldurarak gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Tarihi maç öncesinde STK, dernekler, kurum ve kuruluşları maça özel olarak davet eden Başkan Çakır, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nı eski günlerdeki gibi doldurarak önemli mesajlar vermeyi hedefliyor.

İKİ TAKIM DA FORMDA

Gebzespor ile Leventspor arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmadan gol sesi çıkmamıştı. Ligde 39 puanla 3’ncü sırada bulunan Leventspor, son 9 maçta yenilgi yüzü görmeyerek çok iyi bir grafik çizdi. Bu süreçte 5 galibiyet ve 3 beraberlik alan İstanbul temsilcisi, son 3 maçta da kalesini gole kapatarak başarılı bir performans ortaya koydu. Temsilcimiz Gebzespor ise ligde oynadığı son 2 karşılaşmadan 6 puan çıkararak yükselen form grafiğini devam ettirdi. İki takımın çok formda olması sebebiyle, oldukça keyifli ve zevkli bir karşılaşma olacağını tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.