Şener Söğüt'ün MHP'li başkan yardımcısı belli oldu

Kocaeli 16.04.2024 - 17:07, Güncelleme: 16.04.2024 - 17:07
 

Şener Söğüt'ün MHP'li başkan yardımcısı belli oldu

Şener Söğüt'ün MHP'li başkan yardımcısı belli oldu

Yerel seçimlerde en çok tartışılan ilçelerden biri haline gelen ve CHP'nin sonuçlara itiraz ettiği Körfez'de ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Şener Söğüt, iki başkan yardımcısını açıkladı. Uzun tartışmaların ve itirazların sonunda mazbatasını alarak göreve başlayan Başkan Söğüt, mevcut başkan yardımcılarından Çırpan'ı ve  MHP'li Meclis Üyesi Erdemiş'i başkan yardımcıları olarak atadı. Söğüt, yeni dönemdeki iki başkan yardımcısıyla  poz vererek yaptığı paylaşımda; Yeni dönemde de Başkan Yardımcımız olarak görev yapacak olan İbrahim Çırpan ve yeni Başkan Yardımcımız Ahmet Erdemiş’e çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum.' dedi  6 İSİM VAR Körfez belediyesinin halen 6 belediye başkan yardımcılığı kadrosu var. Mevcut diğer başkan yardımcıları Levent Yılmaz, Osman Kurt, Sait Çalık ve Serkan Yeğridemir'in devam edip etmeyecekleri ise önmüzdeki süreçte belli olacak.
Şener Söğüt'ün MHP'li başkan yardımcısı belli oldu

Yerel seçimlerde en çok tartışılan ilçelerden biri haline gelen ve CHP'nin sonuçlara itiraz ettiği Körfez'de ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Şener Söğüt, iki başkan yardımcısını açıkladı.
Uzun tartışmaların ve itirazların sonunda mazbatasını alarak göreve başlayan Başkan Söğüt, mevcut başkan yardımcılarından Çırpan'ı ve  MHP'li Meclis Üyesi Erdemiş'i başkan yardımcıları olarak atadı. Söğüt, yeni dönemdeki iki başkan yardımcısıyla  poz vererek yaptığı paylaşımda; Yeni dönemde de Başkan Yardımcımız olarak görev yapacak olan İbrahim Çırpan ve yeni Başkan Yardımcımız Ahmet Erdemiş’e çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum.' dedi 
Resim
6 İSİM VAR
Körfez belediyesinin halen 6 belediye başkan yardımcılığı kadrosu var. Mevcut diğer başkan yardımcıları Levent Yılmaz, Osman Kurt, Sait Çalık ve Serkan Yeğridemir'in devam edip etmeyecekleri ise önmüzdeki süreçte belli olacak.
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.