19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Serap Çakır'dan coşkulu başlangıç

Siyaset 22.08.2020 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Serap Çakır'dan coşkulu başlangıç

31Mart 2019 seçimlerinde bağımsız Belediye Başkan adayı olan iş kadını Serap Çakır, önceki gün Gelecek Partisine geçmişti. Çakır, parti binasında basının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Düzenlenen toplantıda Gelecek Partisi il başkanı Ömer Faruk Başaran ve ilçe başkanı Müslüm Osmanoğlu'nun yanı sıra çok sayıda partili yer aldı. Toplantıda konuşan Gelecek Partisi il başkanı Ömer Faruk Başaran, "Gebze önemli ve değerli bir yer inşallah hak ettiği yeri alacak, Serap Çakır artık ev sahibidir. Kendisini ülke siyasetinde görev verelim dedik. Genel merkezde görev alacak. İnşallah başarılı olacak, biz inandık siz de inanın" dedi. GEBZE'Yİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ Ardından konuşan İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, " Yağmurda zarar gören mahallemizle ilgili çalışacağız. Bugün bir kez daha basının karşısına çıktık. Kongremizi yaptık. Güzel bir kongre oldu. Renkli bir anlayış benimsedik, Serap Çakır ve Başaran ailesinin yanında oturmak gurur veriyor. Çok heyecanlandım. Gebze'yi değiştirmek felsefesi ile yola çıktık, bu yolda ilerliyoruz. Yönetim kurduk, Gebze'yi Gebzeliler yönetmeli" şeklinde konuştu. GELECEK PARTİSİ TERTEMİZ BİR PARTİ Serap Çakır konuşmasında "Gelecek Partisi yeni bir parti. Böyle bir partiden teklif geldi. İdeoloji benim için önemliydi. Ailem destek oldu. Araştırdım. Konuştuk. Genel Merkezde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olacağım. Ülke genelinde olacağım. En iyi şekilde temsil edeceğim. Hemen çalışmaya başlıyoruz. Tek sıkıntısı medyada yer bulamamak. İşimiz kolay, yeter ki çalışalım. Alternatif parti bulundu" ifadesini kullandı.

31Mart 2019 seçimlerinde bağımsız Belediye Başkan adayı olan iş kadını Serap Çakır, önceki gün Gelecek Partisine geçmişti. Çakır, parti binasında basının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Düzenlenen toplantıda Gelecek Partisi il başkanı Ömer Faruk Başaran ve ilçe başkanı Müslüm Osmanoğlu'nun yanı sıra çok sayıda partili yer aldı. Toplantıda konuşan Gelecek Partisi il başkanı Ömer Faruk Başaran, "Gebze önemli ve değerli bir yer inşallah hak ettiği yeri alacak, Serap Çakır artık ev sahibidir. Kendisini ülke siyasetinde görev verelim dedik. Genel merkezde görev alacak. İnşallah başarılı olacak, biz inandık siz de inanın" dedi.

GEBZE'Yİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Ardından konuşan İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, " Yağmurda zarar gören mahallemizle ilgili çalışacağız. Bugün bir kez daha basının karşısına çıktık. Kongremizi yaptık. Güzel bir kongre oldu. Renkli bir anlayış benimsedik, Serap Çakır ve Başaran ailesinin yanında oturmak gurur veriyor. Çok heyecanlandım. Gebze'yi değiştirmek felsefesi ile yola çıktık, bu yolda ilerliyoruz. Yönetim kurduk, Gebze'yi Gebzeliler yönetmeli" şeklinde konuştu.

GELECEK PARTİSİ TERTEMİZ BİR PARTİ

Serap Çakır konuşmasında "Gelecek Partisi yeni bir parti. Böyle bir partiden teklif geldi. İdeoloji benim için önemliydi. Ailem destek oldu. Araştırdım. Konuştuk. Genel Merkezde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olacağım. Ülke genelinde olacağım. En iyi şekilde temsil edeceğim. Hemen çalışmaya başlıyoruz. Tek sıkıntısı medyada yer bulamamak. İşimiz kolay, yeter ki çalışalım. Alternatif parti bulundu" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.