19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ŞERİFALİOĞLU BAŞKAN YILDIRIM'I ZİYARET ETTİ!

Gebze 07.09.2023 - 19:10, Güncelleme: 07.09.2023 - 19:10
 

ŞERİFALİOĞLU BAŞKAN YILDIRIM'I ZİYARET ETTİ!

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım'a ziyaretler aralıksız bir şekilde devam ediyor. Gerçekleşen son ziyaret ise Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu yaptı.

Aynı zamanda Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı'da olan Nihat Yıldırım'ı ziyaretinde öncelikli sebebini açıklayan Oğuz Şerifalioğlu  Gebze'nin Büyükşehirli  il olması adına yapılacak, proje ve faaliyetlerde yerel medya'nın çok önemli olduğuna dikkat çekerek destek istedi.  Nihat Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnun kaldığını ifade ederek, Ümit Medya olarak gerçekleşecek bütün çalışmalarda tam destek vereceklerini belirtti.  GEBZE'Yİ TEMSİL EDECEK BİR KOMİSYON KURULMALI! Ziyarette Nihat Yıldırım gerçekleşecek tüm faaliyetlerde Gebze'yi temsil edecek bir komsiyonun mutlaka kurulması gerektiğini söylerken, Gebze'de yaşayan herkesin gönül rahatlığı ile destek vermesi için çalışılmalı kısaca kazanan sadece Gebze olmalıdır dedi.  Oğuz Şerifalioğlu oluşacak koımisyon için hazırlıkların sürdüğünü belirtirken, bu konuda gerekli fedakarlıkları yapmaktan şüphe etmeyeceğinin altını çizerek, Nihat Yıldırım'a ilgisi ve desteği için teşekkür etti. Ziytaret çekilen hatıra fotoğrafıyla tamamlandı.   
Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım'a ziyaretler aralıksız bir şekilde devam ediyor. Gerçekleşen son ziyaret ise Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu yaptı.

Aynı zamanda Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı'da olan Nihat Yıldırım'ı ziyaretinde öncelikli sebebini açıklayan Oğuz Şerifalioğlu  Gebze'nin Büyükşehirli  il olması adına yapılacak, proje ve faaliyetlerde yerel medya'nın çok önemli olduğuna dikkat çekerek destek istedi.  Nihat Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnun kaldığını ifade ederek, Ümit Medya olarak gerçekleşecek bütün çalışmalarda tam destek vereceklerini belirtti. 

GEBZE'Yİ TEMSİL EDECEK BİR KOMİSYON KURULMALI!

Ziyarette Nihat Yıldırım gerçekleşecek tüm faaliyetlerde Gebze'yi temsil edecek bir komsiyonun mutlaka kurulması gerektiğini söylerken, Gebze'de yaşayan herkesin gönül rahatlığı ile destek vermesi için çalışılmalı kısaca kazanan sadece Gebze olmalıdır dedi.  Oğuz Şerifalioğlu oluşacak koımisyon için hazırlıkların sürdüğünü belirtirken, bu konuda gerekli fedakarlıkları yapmaktan şüphe etmeyeceğinin altını çizerek, Nihat Yıldırım'a ilgisi ve desteği için teşekkür etti. Ziytaret çekilen hatıra fotoğrafıyla tamamlandı. 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.