Sezer, “Engelleri birlikte kaldıracağız”

Kocaeli 24.02.2024 - 17:36, Güncelleme: 24.02.2024 - 17:36
 

Sezer, “Engelleri birlikte kaldıracağız”

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde ‘Yol Arkadaşım’ dediği engelli bireylerle bir araya gelen Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Projelerimizde engelli kardeşlerimizi birinci öncelik düşünerek çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmaları kapsamında ilçede yaşayan her bireyle bir araya gelemeye devam ediyor. Başkan Sezer bu kapsamda Engelsiz Yaşam Merkezi, Gölcük Şoförler Odası, İşçi Emeklileri Derneği Gölcük Şubesi, İhsaniye Çiftlik Mahallesi Muhtarlığı ziyaret ederek Merkez Mahallesi'nde de teşkilat üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi. Gölcük Belediyesi’nin her zaman engellilerin yanında olduğunu söyleyen Sezer, “Engelli kardeşlerimizi birinci öncelik düşünerek çalışmalar yapıyoruz” dedi. SİZLERE YÖNELİK HİZMETLER SÜRECEK  Hayata geçirdikleri tüm proje ve çalışmalarda engelli dostu belediyecilik örneği ortaya koyduklarını ifade eden Sezer, “Engelli bireylerimizin kent yaşamında kendilerini rahat hissedebilmesi, her türlü olanak ve hizmetten yararlanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli vatandaşlarımızın hayat kalitelerini yükseltmek, yaşadıkları sorunların önüne geçmek ve toplumsal hayata katılımlarını sağlamak için önemli adımlar atıyoruz. Yol, kaldırım ve park projelerimizde engelli kardeşlerimizi birinci öncelik düşünerek çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Engelsiz Yaşam Merkezi’nde ‘Yol Arkadaşım’ dediği engelli bireylerle bir araya gelen Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Projelerimizde engelli kardeşlerimizi birinci öncelik düşünerek çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmaları kapsamında ilçede yaşayan her bireyle bir araya gelemeye devam ediyor. Başkan Sezer bu kapsamda Engelsiz Yaşam Merkezi, Gölcük Şoförler Odası, İşçi Emeklileri Derneği Gölcük Şubesi, İhsaniye Çiftlik Mahallesi Muhtarlığı ziyaret ederek Merkez Mahallesi'nde de teşkilat üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi. Gölcük Belediyesi’nin her zaman engellilerin yanında olduğunu söyleyen Sezer, “Engelli kardeşlerimizi birinci öncelik düşünerek çalışmalar yapıyoruz” dedi.

SİZLERE YÖNELİK HİZMETLER SÜRECEK 

Hayata geçirdikleri tüm proje ve çalışmalarda engelli dostu belediyecilik örneği ortaya koyduklarını ifade eden Sezer, “Engelli bireylerimizin kent yaşamında kendilerini rahat hissedebilmesi, her türlü olanak ve hizmetten yararlanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli vatandaşlarımızın hayat kalitelerini yükseltmek, yaşadıkları sorunların önüne geçmek ve toplumsal hayata katılımlarını sağlamak için önemli adımlar atıyoruz. Yol, kaldırım ve park projelerimizde engelli kardeşlerimizi birinci öncelik düşünerek çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.