Sımsıkı sarıldık şampiyonluğa…! 5-1

Spor 13.12.2015 - 17:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sımsıkı sarıldık şampiyonluğa…! 5-1

BAL temsilcimiz Gebzespor, grubun güçlü ekiplerinden E.Velimeşespor’u 5-1 gibi farklı bir skorla devirerek hem rakibini bozguna uğrattı hem de şampiyonluk yolunda sağlam adımlarla yoluna devam etti. Gebzespor’a 5-1’lik zaferi getiren golleri Güven(2), Özkan, Muhammet ve Ali kaydetti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Gebzespor, grubun dişli takımlarından Ergene Velimeşe’yi bozguna uğrattı.  9 maçta 5 gol yiyen 3.Lig hedefli Ergene Velimeşe, tahrip gücü yüksek Gebzespor karşısında neye uğradığını şaşırırken, ortaya çıkan farklı skor, mor-beyazlı ekibimizin sonuna kadar yarışın içinde olacağını gösterdi. İLKER ÇAKIR OMUZLARDA Gebzespor’da gol perdesini 24.dakikada Özkan araladı. 33’de kral Güven Güneri sol çaprazdan plase bir vuruşla ağları gördü: 2-0. 42’de eski Çayırovalı İshak ilk yarının skorunu belirledi: 2-1. Gebzespor ikinci yarıyı da fırtına gibi başladı. 65’de Güven skoru 3-1’e getirdi. 75’de Muhammet farkı 3’e çıkardı. 85’de Ali Katırcı uzaktan Mert’i avladı ve maçın skorunu belirledi: 5-1. Maçın bitiş düdüğünden sonra yaşanan sevinç görülmeye değerdi. Sahaya giren taraftarlar, başta İlker Çakır ve Güven’i omuzlara aldı. Farklı galibiyetle keyiflenen Başkan Çakır oyuncularından 3. Lig’i istedi. TAMER KÖKSAL İÇİN SAYGI DURUŞU Gebzespor yönetimi, geçtiğimiz Perşembe günü vefat eden Gebzespor’un eski futbolcularından Tamer Köksal’ı unutmadı. Maç öncesi Köksal için bir dakikalık saygı duruşundu bulundu ve taraftarlar da “Tamer Köksal ölmedi, kalbimizde yaşıyor…” şeklinde tezahüratta bulundu.
BAL temsilcimiz Gebzespor, grubun güçlü ekiplerinden E.Velimeşespor’u 5-1 gibi farklı bir skorla devirerek hem rakibini bozguna uğrattı hem de şampiyonluk yolunda sağlam adımlarla yoluna devam etti. Gebzespor’a 5-1’lik zaferi getiren golleri Güven(2), Özkan, Muhammet ve Ali kaydetti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Gebzespor, grubun dişli takımlarından Ergene Velimeşe’yi bozguna uğrattı.  9 maçta 5 gol yiyen 3.Lig hedefli Ergene Velimeşe, tahrip gücü yüksek Gebzespor karşısında neye uğradığını şaşırırken, ortaya çıkan farklı skor, mor-beyazlı ekibimizin sonuna kadar yarışın içinde olacağını gösterdi.

İLKER ÇAKIR OMUZLARDA

Gebzespor’da gol perdesini 24.dakikada Özkan araladı. 33’de kral Güven Güneri sol çaprazdan plase bir vuruşla ağları gördü: 2-0. 42’de eski Çayırovalı İshak ilk yarının skorunu belirledi: 2-1. Gebzespor ikinci yarıyı da fırtına gibi başladı. 65’de Güven skoru 3-1’e getirdi. 75’de Muhammet farkı 3’e çıkardı. 85’de Ali Katırcı uzaktan Mert’i avladı ve maçın skorunu belirledi: 5-1. Maçın bitiş düdüğünden sonra yaşanan sevinç görülmeye değerdi. Sahaya giren taraftarlar, başta İlker Çakır ve Güven’i omuzlara aldı. Farklı galibiyetle keyiflenen Başkan Çakır oyuncularından 3. Lig’i istedi.

TAMER KÖKSAL İÇİN SAYGI DURUŞU

Gebzespor yönetimi, geçtiğimiz Perşembe günü vefat eden Gebzespor’un eski futbolcularından Tamer Köksal’ı unutmadı. Maç öncesi Köksal için bir dakikalık saygı duruşundu bulundu ve taraftarlar da “Tamer Köksal ölmedi, kalbimizde yaşıyor…” şeklinde tezahüratta bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.