SİNKON'da Başkan: Demircan

Çayırova 27.10.2018 - 21:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SİNKON'da Başkan: Demircan

6 federasyondan oluşan Sinoplular Konfederasyonu ilk genel krulunu gerçekleştirdi. Kocaeli ve İstanbul Sinoplular Federasyonu (KOSİDEF) Başkanı Bahatin Demircan, konfederasyonun kurucu başkanlığının ardından ilk seçilmiş başkan ünvanına da sahip oldu.

Pendik Green Park'ta bu akşam gerçekleşen SİNKON Genel Kurulu'na bölgemizden de bir çok siyasi isim katılım gösterdi. Sinop Milletvekili Nazım Maviş'in'de yer aldığıo genel kurulda bmölgemizden Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve Yönetimi, Çayırova CHP İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Darıca Belediye Meclis Üyeleri Ferhat Yılmaz ve Köksal Akçay, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Murat Tunç, Abdul Kadir Honca, Ata Savaş Durak, Dursun Yıldız, Hüseyin Tarakçı, Halis Koç, Kemal Karagül, Darıca Eski Belediye Başkan Yardımcısı Olcay Ulus, Kocaeli CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Taş, bölgemizde faaliyet gösteren Sinop İli ve Köylerine ait dernek temsilcileri, Zekeriya Demirkıran, Kenan Özçelik, İstanbul, Ankara ve Kocaeli'de  faaliyet gösteren Sinop İli, ilçeleri ve köylerine ait dernek temsilcileri ve Bahattin Demircan'ı bu özel günde yalnız bırakmayarak destek vermek üzere genel kurul salonuna gelen davetliler katıldı.  DEMİRCAN HEM KURUCU HEM SEÇİLMİŞ BAŞKAN Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Green Park Oteli Kongre Salonu'nda Kur'an-ı Kerim Tilaveti okundu. Delegelerin slayt olarak tanıtılmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Divan Kurulu yönetiminde Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve SİNKON Genel Başkanı Bahattin Demircan davetlilere yönelik selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından tek liste ile konfederasyonun kurucu başkanı Bahattin Demircan ilk seçilmiş başkan olarak konfederasyon tarihinde ki yerini aldı. Demircan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte verdiği hatıra fotoğrafı sonrası genel kurul tamamlandı. Haber: Adnan Ayvaz
6 federasyondan oluşan Sinoplular Konfederasyonu ilk genel krulunu gerçekleştirdi. Kocaeli ve İstanbul Sinoplular Federasyonu (KOSİDEF) Başkanı Bahatin Demircan, konfederasyonun kurucu başkanlığının ardından ilk seçilmiş başkan ünvanına da sahip oldu.

Pendik Green Park'ta bu akşam gerçekleşen SİNKON Genel Kurulu'na bölgemizden de bir çok siyasi isim katılım gösterdi. Sinop Milletvekili Nazım Maviş'in'de yer aldığıo genel kurulda bmölgemizden Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve Yönetimi, Çayırova CHP İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Darıca Belediye Meclis Üyeleri Ferhat Yılmaz ve Köksal Akçay, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Murat Tunç, Abdul Kadir Honca, Ata Savaş Durak, Dursun Yıldız, Hüseyin Tarakçı, Halis Koç, Kemal Karagül, Darıca Eski Belediye Başkan Yardımcısı Olcay Ulus, Kocaeli CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Taş, bölgemizde faaliyet gösteren Sinop İli ve Köylerine ait dernek temsilcileri, Zekeriya Demirkıran, Kenan Özçelik, İstanbul, Ankara ve Kocaeli'de  faaliyet gösteren Sinop İli, ilçeleri ve köylerine ait dernek temsilcileri ve Bahattin Demircan'ı bu özel günde yalnız bırakmayarak destek vermek üzere genel kurul salonuna gelen davetliler katıldı.


 DEMİRCAN HEM KURUCU HEM SEÇİLMİŞ BAŞKAN
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Green Park Oteli Kongre Salonu'nda Kur'an-ı Kerim Tilaveti okundu. Delegelerin slayt olarak tanıtılmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Divan Kurulu yönetiminde Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve SİNKON Genel Başkanı Bahattin Demircan davetlilere yönelik selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından tek liste ile konfederasyonun kurucu başkanı Bahattin Demircan ilk seçilmiş başkan olarak konfederasyon tarihinde ki yerini aldı. Demircan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte verdiği hatıra fotoğrafı sonrası genel kurul tamamlandı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.