Sokak hayvanlarını sahiplendirme rekoru kırıldı

Gündem 05.04.2024 - 14:27, Güncelleme: 05.04.2024 - 14:27
 

Sokak hayvanlarını sahiplendirme rekoru kırıldı

Körfez Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi, 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü'nde de sahiplendirmelere devam ederek, bu alanda ilçe bazında rekor kırdılar

Bu güne kadar 382 sokak hayvanının yuvaya kavuşturulduğunu söyleyen Veteriner Hekim Arzu Demirhan, önceliğin bu canlılara verilmesini önererek; ”Sokak hayvanlarına sahiplenmede öncelik tanınırsa daha iyi olur. Bu hayvanlar kendilerine gösterilen sevgiye hemen karşılık veriyorlar ve çok mutlu oluyorlar. Merkez olarak bize gelen kedi ve köpeklerin bakım ve tedavilerini yapıyoruz. Guruplar vasıtasıyla da duyurular yapılıyor, ya da bizden talepte bulunan vatandaşlara cevap verilerek sahiplendirme sağlanıyor.” dedi. 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü'nde de iki köpek yeni sahiplerine kavuşturuldu ve ayrıca çeşitli noktalara konulan mamalarla da hayvanların beslenmeleri sağlandı. Bugüne kadar sağlanan 382 sokak hayvanının sahiplendirme sayısı ile de ilçeler arasında rekor kırıldığı öğrenildi.
Körfez Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi, 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü'nde de sahiplendirmelere devam ederek, bu alanda ilçe bazında rekor kırdılar

Bu güne kadar 382 sokak hayvanının yuvaya kavuşturulduğunu söyleyen Veteriner Hekim Arzu Demirhan, önceliğin bu canlılara verilmesini önererek; ”Sokak hayvanlarına sahiplenmede öncelik tanınırsa daha iyi olur. Bu hayvanlar kendilerine gösterilen sevgiye hemen karşılık veriyorlar ve çok mutlu oluyorlar. Merkez olarak bize gelen kedi ve köpeklerin bakım ve tedavilerini yapıyoruz. Guruplar vasıtasıyla da duyurular yapılıyor, ya da bizden talepte bulunan vatandaşlara cevap verilerek sahiplendirme sağlanıyor.” dedi.
4 Nisan Sokak Hayvanları Günü'nde de iki köpek yeni sahiplerine kavuşturuldu ve ayrıca çeşitli noktalara konulan mamalarla da hayvanların beslenmeleri sağlandı. Bugüne kadar sağlanan 382 sokak hayvanının sahiplendirme sayısı ile de ilçeler arasında rekor kırıldığı öğrenildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.