STAJ MAĞDURLARINA CUMHURBAŞKANINDAN MÜJDE!

Gündem 26.02.2024 - 17:17, Güncelleme: 26.02.2024 - 17:17
 

STAJ MAĞDURLARINA CUMHURBAŞKANINDAN MÜJDE!

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları için çok önemli bir gelişme yaşandı. Adana’da miting yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, staj mağdurlarının staja müjde, çırağa müjde tezahüratlarına “vereceğiz” diye cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yerel seçim için Adana’da miting yaptı. Konuşma yaptığı sırada Akdeniz Staj ve Çıraklık Sigortası Mağduru üyeleri hep bir ağızdan staja müjde, çıraklığa müjde diye bağırıp sözünü kesti. Topluluğun ısrarı karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vereceğiz… Daha ne müjdeler vereceğiz diye karşılık verdi. Staj mağdurlarını heyecanlandıran bu gelişme Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Resmi X hesabından video olarak duyuruldu.  Paylaşım şöyle: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan: "Vereceğiz, daha ne müjdeler vereceğiz." Adana programında arkadaşlarımızın "staja müjde", "çırağa müjde" ifadelerine karşılık Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın ağzından "Vereceğiz, daha ne müjdeler vereceğiz" sözünü duyduk.
Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları için çok önemli bir gelişme yaşandı. Adana’da miting yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, staj mağdurlarının staja müjde, çırağa müjde tezahüratlarına “vereceğiz” diye cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yerel seçim için Adana’da miting yaptı. Konuşma yaptığı sırada Akdeniz Staj ve Çıraklık Sigortası Mağduru üyeleri hep bir ağızdan staja müjde, çıraklığa müjde diye bağırıp sözünü kesti. Topluluğun ısrarı karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vereceğiz… Daha ne müjdeler vereceğiz diye karşılık verdi. Staj mağdurlarını heyecanlandıran bu gelişme Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Resmi X hesabından video olarak duyuruldu. 

Paylaşım şöyle: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan: "Vereceğiz, daha ne müjdeler vereceğiz."

Adana programında arkadaşlarımızın "staja müjde", "çırağa müjde" ifadelerine karşılık Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın ağzından "Vereceğiz, daha ne müjdeler vereceğiz" sözünü duyduk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.