STK’lar, 19 Mayıs için Gebze’de buluştu!

Gebze 19.05.2021 - 16:12, Güncelleme: 19.05.2021 - 16:23
 

STK’lar, 19 Mayıs için Gebze’de buluştu!

STK’lar, 19 Mayıs için Gebze’de buluştu!

Gebze’de sivil toplum platformu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı alternatif program ile kutladılar. CHP Gebze, Eğitim-Sen Gebze, Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube, Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, THK Gebze, ÇYDD Gebze, Gebze EYT Derneği, ADD Gebze, Gebze Kent Politikaları Derneği Türkiye Emekliler Derneği, Tüm Emekli-Sen Gebze Şubesi ve BİLKAR düzenlenen programda bir araya gelirken bazı meclis üyeleri de programda yer aldı. Program öncesinde İzmir marşı çalınırken katılımcıların marşa eşlik ederek ellerindeki Türk bayraklarını coşkulu şekilde sallamaları dikkatten kaçmadı. Sık sık mesafe kuralı hatırlatılırken alternatif olarak hazırlanan 19 Mayıs kutlama programı baştan sona görüntüsüyle sınıfı geçti. “BU COŞKU YÜREKLERDE EKSİLMEZ” Dernekler teker teker Atatürk anıtına çelenk koyarken sonrasında CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, bir konuşma yaptı. Başkan Orhan konuşmasında “19 Mayıs, Samsun'dan doğup tüm yurda yayılan güneştir. 19 Mayıs, Cumhuriyet’in önsözü, müjdecisidir. 19 Mayıs aynı zamanda, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Doğum günüm' dediği tarihtir. O, işte böylesine önemli bir günü gençliğe armağan etmiştir. Bir yılı aşkın süredir devam eden pandemi koşulları, 19 Mayıs coşkusunun sokaklara yayılmasını engellese de bu coşku yüreklerimizde asla eksilmeyecektir. Konuşma sonrasında ise ADD Gebze Başkanı Nilgün Aydın katılımcılara karanfil dağıtarak ardından gençliğe hitabeyi okudu.
STK’lar, 19 Mayıs için Gebze’de buluştu!

Gebze’de sivil toplum platformu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı alternatif program ile kutladılar. CHP Gebze, Eğitim-Sen Gebze, Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube, Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, THK Gebze, ÇYDD Gebze, Gebze EYT Derneği, ADD Gebze, Gebze Kent Politikaları Derneği Türkiye Emekliler Derneği, Tüm Emekli-Sen Gebze Şubesi ve BİLKAR düzenlenen programda bir araya gelirken bazı meclis üyeleri de programda yer aldı. Program öncesinde İzmir marşı çalınırken katılımcıların marşa eşlik ederek ellerindeki Türk bayraklarını coşkulu şekilde sallamaları dikkatten kaçmadı. Sık sık mesafe kuralı hatırlatılırken alternatif olarak hazırlanan 19 Mayıs kutlama programı baştan sona görüntüsüyle sınıfı geçti.

“BU COŞKU YÜREKLERDE EKSİLMEZ”

Dernekler teker teker Atatürk anıtına çelenk koyarken sonrasında CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, bir konuşma yaptı. Başkan Orhan konuşmasında “19 Mayıs, Samsun'dan doğup tüm yurda yayılan güneştir. 19 Mayıs, Cumhuriyet’in önsözü, müjdecisidir. 19 Mayıs aynı zamanda, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Doğum günüm' dediği tarihtir. O, işte böylesine önemli bir günü gençliğe armağan etmiştir. Bir yılı aşkın süredir devam eden pandemi koşulları, 19 Mayıs coşkusunun sokaklara yayılmasını engellese de bu coşku yüreklerimizde asla eksilmeyecektir. Konuşma sonrasında ise ADD Gebze Başkanı Nilgün Aydın katılımcılara karanfil dağıtarak ardından gençliğe hitabeyi okudu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.