Süper Kupa 5 Ocak’ta

Spor 03.01.2022 - 11:50, Güncelleme: 03.01.2022 - 11:50
 

Süper Kupa 5 Ocak’ta

Süper Kupa 5 Ocak’ta

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası finali oynayan ve Gökdeniz Bayrakdar’ın formasını taşıdığı Antalyaspor ile geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş arasındaki Turkcell Süper Kupa karşılaşması 5 Ocak’ta oynanacak. KATAR’DA OYNANACAK Katar Doha’daki Ahmet Bin Ali Stadı’ndaki müsabakası  için ilk düdük Türkiye saati ile 20.45’te çalacak. Oyunu Halil Umut Meler yönetirken, yardımcıları Süleyman Özay ve Candaş Elbil olacak. Bununla beraber 2. yarı Spor Toto Süper Lig'de 7, 8, 9 ve 10 Ocak'ta, Spor Toto 1. Lig'de 8, 9 ve 10 Ocak'ta, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise 15-16 Ocak'ta başlangıç yapacak.
Süper Kupa 5 Ocak’ta

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası finali oynayan ve Gökdeniz Bayrakdar’ın formasını taşıdığı Antalyaspor ile geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş arasındaki Turkcell Süper Kupa karşılaşması 5 Ocak’ta oynanacak.

KATAR’DA OYNANACAK

Katar Doha’daki Ahmet Bin Ali Stadı’ndaki müsabakası  için ilk düdük Türkiye saati ile 20.45’te çalacak. Oyunu Halil Umut Meler yönetirken, yardımcıları Süleyman Özay ve Candaş Elbil olacak. Bununla beraber 2. yarı Spor Toto Süper Lig'de 7, 8, 9 ve 10 Ocak'ta, Spor Toto 1. Lig'de 8, 9 ve 10 Ocak'ta, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise 15-16 Ocak'ta başlangıç yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.